Ez előny vagy hátrány?
Szeptembertől esti okj-ra járok majd, pénzügyi területet tanulok.
Eközben állást is keresek. A kérdésem az, hogy beleírjam e az önéletrajzokba hogy estin tanulok? Előny ez vagy hátrány?
Általában adminisztrációs területre illetve ügyfélkezeléses pozíciókra jelentkezek, és azt látom hogy előny ha van valakinek ezen a területen ilyesmi tapasztalata.
De véleményem szerint akar egy mezei eladónak is lehet előny ha ilyet tanul. Szerintem.
Szerintetek?
hülyeség hogy ne írd bele.
Ha felvettek szerintem rögtön írd bele a CV-be hogy elkezdted ezt a tanfolyamot ami állami, és el is végzed majd, valamikor, nem tudom 1 vagy 2 éves.
Cégenként változó ez nekik tetszik vagy nem, nem is tudod megjósolni szerintem.
Én beleírnám.
Nekem pl. BSC diplomám van, ha elkezdeném az MSC-t mert felvennének, akár hova, beírnám az intézmény nevét és hogy elkezdtem, bármi is.
így van, akinek ez probléma, az gondolom inkább amiatt fél, hogy mondjuk van 8-16ig a munkaidőd, átlalában meg 4től szoktak kezdődni az órák(bár nálunk ez igazából rugalmas volt, mikor én tanultam estin. sokan akkor végeztek a munkával, és áttettük a kezdést fél5-5órára), akkor majd esetlegesen ha túlórázni kéne, akkor nem tudsz maradni, mert suliba kéne menni.
ha valamelyik cég ebből indul ki, régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!