Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A ti volt munkahelyeteken is...

A ti volt munkahelyeteken is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Az előző helyen mikor felmondtam és másnap bementem az utolsó napot ledolgozni, már mindenki tudta hogy az az utolsó napom. Jobban örültem volna annak ha én köszönök el tőlük. Kellemetlen volt így nekem. Volt aki megjegyzést is tett, tudja hogy végem van, de megmutatja hogy kell csinálni azt. ( munkaköri feladat) többiek is néztek. Veletek is volt ilyen?
2017. júl. 24. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Azt."

De mit? :D

2017. júl. 24. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:

amit csinálnia kellett,arra gondol a kérdező,pl ha takarító volt akkor ,hogy kell felmosni.

amúgy nem kell vele foglalkozni,úgy is elmentél nem mindegy mit beszéltek

2017. júl. 24. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
ne legyetek már ilyen értetlenek, azért van a munkaköri feladat zárójelben, mert az az 'azt'. Nem akarta kiírni, milyen munkaköri feladat, na bumm.
2017. júl. 24. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehagyott egy idézőjelet, mert átírta E/1-re, ennyi történt, amit nem sikerült értelmezni.

Nálunk is mindig elterjed valahogy, hogy ki mondott fel, sőt, múlt hét pénteken kerültem abba a kínos szituációba, hogy az egyik srácot majdnem elkezdtem vigasztalni, amiért kirúgták; még jó, hogy nem kezdtem, kiderült, hogy csak ma lesz hivatalos a döntés, de azért már mindenki előre tudta, kivéve persze az érintettet. Külön kifejezésünk is van erre, ilyenkor szoktak összesúgni az ember háta mögött, hogy "ott sétál a halott ember".

Ótvar egy hozzáállás ez, sokkal, sokkal korrektebben kellene intézni.

2017. júl. 25. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!