Mit tegyek ha megbantam egy kicsit hogy felmondtam a gyarban?
Figyelt kérdés
1 nap utan felmondtam de mar banom mert 5 ezret utaltak arra a 6 orara, 130 ezret kapnek tisztan plusz 40 ezer jelenleti bonusz ha nem hianyzok plusz 25 ezer erzsebet utalvany vagyis ha valahogy vegigszenvedtem volna egy honapot lenne vagy 200 ezrem aztan majd raertem volna felmondani, bar a munka nem igazan ment de ennyi penz te jo isten faj a szivem. ennyit mashol nem adnak.2017. júl. 12. 11:05
11/19 anonim válasza:
LOL :D
"de ennyi penz te jo isten faj a szivem"
12/19 anonim válasza:
1. Ne aggódj nem lett volna az 200.000
2. Átmész a szomszéd gyárba. Gondolom nem vezető voltál, ami miatt sajnálni kellett volna a poziciót.
13/19 anonim válasza:
A 2. oldalon ott a neve, egy kérdésért 3 pont jár, neki 108 pontja van a kérdések miatt.
14/19 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy mi a neve???
15/19 anonim válasza:
Az előbb kérdeztem meg itt a kérdés alatt, nem láttad?
16/19 anonim válasza:
És most akkor mihez fogsz kezdeni?
18/19 anonim válasza:
kinzómesternek látszik a neve.
Attól függetlenül vannak érdekességek a kategória toplistán. Jó néhány embernek elég sok kérdés jut egy hónapra.....
19/19 anonim válasza:
Engem már vettek vissza így. 2 hét után otthagytam őket. 4 hónappal később vissza mentem addig amíg nem találtam rá az új helyre. Simán mehettem. Nem mondtak semmi. Jól is fizettek.
Egyébkènt csak akkor hagyj ott egy munkahelyet ha van már másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!