Szerintetek lenez most a lany amiert egy nap utan felmondtam a gyarban?
Figyelt kérdés
megismertem ott egy lanyt a felvetelin is ott volt meg az orvosin is biztos nem tetszek neki legalabb is nem tudom elkepzelni hogy tetszenek neki, szerintetek be merjem jelolni facebookon?? biztos lenez most.2017. júl. 5. 11:42
1/15 anonim válasza:
A picsba már, Obelisk!
Azt hittem, hogy már meguntad ezt a retardált gyári dumádat, de kezdem azt hinni, hogy Te tényleg ilyen balf.sz vagy...
2/15 A kérdező kommentje:
interneten kemeny vagy a valosagban meg egy fosi ennyi vagy kutya.
2017. júl. 5. 11:51
3/15 anonim válasza:
Sajnálom, de jó érzéssel tölt el, hogy egy ilyen kis sz.rf.szút minden felidegesít :*
4/15 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy egy kretén vagy, de hogy kretén vagy, az biztos!
6/15 anonim válasza:
Ezek a kedvenc kérdéseim (minden irónia nélkül).
Ha előadod magabiztosan, hogy ennél a munkánál te ötször jobbat találsz és nem éri meg itt dolgozni, akkor nem fog lenézni, sőt...
7/15 anonim válasza:
Szerintem egyből beléd szeretett, hogy milyen faszán, keménytökűen leléptél a gyárból egy nap alatt. A nők erre buknak.
JA NEM.
9/15 anonim válasza:
A bikánknak tuti van valami kis problémája, már pm-ben erősködik azt illetően, hogy szexuálisan szeretne közösülni édesanyámmal... nagy baj az agybaj.
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem emiatt nézz le, de én tudom hogy miért. Mert egy barom vagy. Köszönöm szépen a megtisztelő figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!