Milyen a gyarban a legelso nap? Muszakvezeto mindent elmond?
Figyelt kérdés
megmutat mindent?? hogy kell kitolteni a jelenletit meg ilyenek.2017. júl. 2. 14:34
1/6 anonim válasza:
Nekem nem, konkrétan rásózott egy melósra és végig ő ugráltatott semmit nem magyaráztak el úgy voltak vele hogy nem lehet elrontani... Elég rossz tapasztalat volt soha többé gyári meló.
2/6 anonim válasza:
Haver b+
Ha nem akarsz menni, ne menj, de ne írj 2 órànként ki kérdést a frusztrációdról!
3/6 anonim válasza:
Még hány kérdést teszel fel életem?
4/6 anonim válasza:
Szerintem mindent szép sorban megmutatnak, vagy rájössz magadtól, nem kell nagyon izgulni.
Hallgasd, milyen szép zene, neked (is) írta Mozart:
5/6 anonim válasza:
Van hely ahol szépen türelmesen megmutatnak mindent, kérdezhetsz a műszak vezetőtől ha bizonytalan vagy, és el lehet közben dumálni.
És van hely ahol betesznek, nem mondanak semmit és csak akkor szólnak amikor leüvöltenek minden kis apró hibádért.
6/6 anonim válasza:
Nem biztos, de ha valamit nem tudsz, nyugodtan kérdezd meg. A jelenlétire meg minden rá lesz írva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!