Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen a gyarban a legelso...

Milyen a gyarban a legelso nap? Muszakvezeto mindent elmond?

Figyelt kérdés
megmutat mindent?? hogy kell kitolteni a jelenletit meg ilyenek.

2017. júl. 2. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, konkrétan rásózott egy melósra és végig ő ugráltatott semmit nem magyaráztak el úgy voltak vele hogy nem lehet elrontani... Elég rossz tapasztalat volt soha többé gyári meló.
2017. júl. 2. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Haver b+

Ha nem akarsz menni, ne menj, de ne írj 2 órànként ki kérdést a frusztrációdról!

2017. júl. 2. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Még hány kérdést teszel fel életem?
2017. júl. 2. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindent szép sorban megmutatnak, vagy rájössz magadtól, nem kell nagyon izgulni.

Hallgasd, milyen szép zene, neked (is) írta Mozart:

https://www.youtube.com/watch?v=mEfOQ8hkQpQ

2017. júl. 2. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Van hely ahol szépen türelmesen megmutatnak mindent, kérdezhetsz a műszak vezetőtől ha bizonytalan vagy, és el lehet közben dumálni.

És van hely ahol betesznek, nem mondanak semmit és csak akkor szólnak amikor leüvöltenek minden kis apró hibádért.

2017. júl. 2. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, de ha valamit nem tudsz, nyugodtan kérdezd meg. A jelenlétire meg minden rá lesz írva :)
2017. júl. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!