Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyarban fognak adni munkaruhat...

Gyarban fognak adni munkaruhat akkor tudnom kell a meretemet? Es ujat adnak vagy hasznaltat?

Figyelt kérdés
mert en maset nem akarom felvenni

2017. júl. 1. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Nem unod még? Akadj már le erröl a gyári munkárol!

Gyártól függ, de adnak ruhát amit ott felpróbálsz, remélem neked valami sz.arosat adnak.

2017. júl. 1. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Akkor vigyél sajátot és nem vonják le az első fizetésedből.
2017. júl. 1. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Még mindig nem dolgozol a gyárban ? Mi a bajod a használttal , ki van mosva fertőtlenítve. Azért nem fognak neked újat adni, hogy össze fingjad, aztán 1 hét múlva elhúzod a beledet onnan.
2017. júl. 1. 22:16
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Ha ez (+a másik kb 5 kérdés) amit feltettél igaz, akkor nem tudom miért baj, hogy megkérdezi. Végül is erre van az oldal.

(Ha csak unatkozol, akkor sajnállak, de legalább a munkával majd lefoglalod magad.)

2017. júl. 1. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha elmész boltba venni ruhát csak tudod miből hányas kell basszus. Egyébként ha nem tudod nyilván lesz ott valaki aki ezekkel foglalkozik és ah elég rutinos letudja mérni szemmel hogy kb mekkora lesz jó neked, akkor ad próbaruhát másét amit felpróbálsz és ha jó akkor abból a méretből ad neked újat.

Nálunk ez így működik ha új ember jön akkor ruharaktárba bemegy ott próbál és ha minden ok akkor méret szerint adnak neki jó ruhát újat és minden rendben van.

2017. júl. 1. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy paraszt aki csak szórakozik. Mindig előjön valami baromsággal és akkor egész nap azt kérdezgeti különböző módon. Ha nem tetszik neki egy válasz akkor meg privátba kezd el szidni. Csodálom, hogy még nem tiltották ki...
2017. júl. 1. 22:30
 7/10 A kérdező kommentje:
ja lenne jobb dolgom is mint ideirni de ha egyszer kerdeseim vannak feltehetem, nem a te tulajdonod ez az oldal, te nem parancsolsz itt.
2017. júl. 1. 22:41
 8/10 A kérdező kommentje:

[link]

ezt kuldte nekem a 72 szazalekos, mar megint nem vette be a xanaxot.

2017. júl. 1. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Kapaszkodj, de középosztálybeli, elvileg tehetősebb emberként turkálókban vásárolok, mert nem akarom, hogy szembe jöjjön a kedvenc ruhám az utcán.

Megkapod a ruhát, hazaviszed, kimosod hatvan fokon, abban minden kidöglik. De egyébként is, miből gondolod, hogy retkes, igénytelen ember viselte előtted? Velószínűleg ugyanúgy rendes, igényes ember volt, mint bármelyikünk, és vigyázott rá.

2017. júl. 5. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Drága Obelisz a kisfarkú!

Én neked ugyan nem írtam privátot az is biztos, de jó tudni, hogy nem csak nekem anyázol így ismeretlenül. :) Sajnálom, hogy fáj a lelki nyomorod. Azért én szeretlek! :D

2017. júl. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!