Gyarban fognak adni munkaruhat akkor tudnom kell a meretemet? Es ujat adnak vagy hasznaltat?
Nem unod még? Akadj már le erröl a gyári munkárol!
Gyártól függ, de adnak ruhát amit ott felpróbálsz, remélem neked valami sz.arosat adnak.
Ha ez (+a másik kb 5 kérdés) amit feltettél igaz, akkor nem tudom miért baj, hogy megkérdezi. Végül is erre van az oldal.
(Ha csak unatkozol, akkor sajnállak, de legalább a munkával majd lefoglalod magad.)
Ha elmész boltba venni ruhát csak tudod miből hányas kell basszus. Egyébként ha nem tudod nyilván lesz ott valaki aki ezekkel foglalkozik és ah elég rutinos letudja mérni szemmel hogy kb mekkora lesz jó neked, akkor ad próbaruhát másét amit felpróbálsz és ha jó akkor abból a méretből ad neked újat.
Nálunk ez így működik ha új ember jön akkor ruharaktárba bemegy ott próbál és ha minden ok akkor méret szerint adnak neki jó ruhát újat és minden rendben van.
ezt kuldte nekem a 72 szazalekos, mar megint nem vette be a xanaxot.
Kapaszkodj, de középosztálybeli, elvileg tehetősebb emberként turkálókban vásárolok, mert nem akarom, hogy szembe jöjjön a kedvenc ruhám az utcán.
Megkapod a ruhát, hazaviszed, kimosod hatvan fokon, abban minden kidöglik. De egyébként is, miből gondolod, hogy retkes, igénytelen ember viselte előtted? Velószínűleg ugyanúgy rendes, igényes ember volt, mint bármelyikünk, és vigyázott rá.
Drága Obelisz a kisfarkú!
Én neked ugyan nem írtam privátot az is biztos, de jó tudni, hogy nem csak nekem anyázol így ismeretlenül. :) Sajnálom, hogy fáj a lelki nyomorod. Azért én szeretlek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!