Milyen egy gyárban dolgozni?
Ki kell fogni, én dolgoztam gyártásban, de egyik nap kisétáltam mert pár melós kollégám fordítva ült a lovon.
Az egy hulladék hely volt.
Sokan bírják, de gondolj bele Kínában hány ember lett öngyilkos, mert nem bírták a munkakörülményeket! Azokat a munkakörülményeket, amiket úgy hirdetnek a cégek, hogy: tiszta, rendezett munkakörülmények, versenyképes fizetés és biztos céges háttér vár rád!
Na és gondolj bele, hogy hány ilyen öngyilkosságeset van, amiről nem számolnak be a hírekben, mert a rokonok nem járulnak hozzá!
Vagy abba, hogy hány ember NEM lesz öngyilkos, hány ember szed össze az ilyen helyeken egy jó kis idegebetegséget...
Felkelni hajnali 3-4 között, hogy 6 óra előtt munkába tudj állni. Ráadásul több műszakos a munkarend, tehát egyik héten hazaérsz délután 3-ra, míg másik héten, ha délutános vagy, akkor este 11-re, vagy még később, ha túlóra van. Következő héten meg éjszaka dolgozol és nappal alszol, ha 3 műszak van.
Erős idegzet kell hozzá és talpraesettség.
Egy kis motivációs videó: :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!