Miért gázabb a McDonald's-ban dolgozni, mint egy gyárban?
Én sem értem miért szégyen a munka.
Olyan lenéz, aki lassan 30 éves lesz, és egy nap munkaviszonya sincsen!
Ahogy hallottam dolgozóként gázabb, jobban leszívják az embert, nagyobb a robot. Egy középiskolai barátnőm dolgozott ott, de sokkal nyugisabb volt amikor elmentünk akkoriban auchanba árut pakolni. Vagy voltunk IBM-ben csavarozni ott sem terroroizáltak annyit mint amennyit a mekiben terrorizálták őt. (rendszeresen ment a jó magyaros irigykedés is, mert ugye akkoriban a diákmelóra alig volt adó és néha jobb pénze volt a diáknak az állandó dolgozónál)
Aki viszot ezért lenéz, egy barom. Mérnökként gyakran többre becsülöm az erdőn dolgozó régi osztálytársamat, mint a beképzelt üresfejű 1-2 kollégámat. mert ő józanabbul gondolkodik.
"Olyan lenéz, aki lassan 30 éves lesz, és egy nap munkaviszonya sincsen!"
Ez így szokott lenni, az ilyen "életművészek" élősködnek anyucin, ügyeskednek, de nem mindig lesz ez így. Lesz ő is lent ha már nem tartják el. Kérdés hogy feláll e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!