Érdemes Mekiben dolgozni egyetemistaként?
Szia!
Én budapesti egyetemista vagyok. A húgom, aki még gimibe jár, 11.-es, pár hónapja kezdett dolgozni egy Mekiben nálunk, mert nyáron szeretne egy elég drága útra menni az iskolájával külföldre, és arra gyűjt. Én is dolgozom az egyetem mellett, de tök másfajta munkát. Diákmunkához képest baromi jól keres, normálisak vele a kollégák, és jól érzi magát. Persze vannak durva időszakok, amikor rengetegen jönnek, de bírja egyelőre. Én csak azért nem megyek oda, mert nekem túlságosan kötött a heti minimum 20 órányi meló, mivel az én tanulmányaimmal ez nem mindig egyeztethető össze, egy sokkal rugalmasabb, de nagyon gáz órabérű munkám van.
Figyelj, attol fugg.
En dolgoztam anno, mert az egyik legdiakbaratabb munkahely. OK, a fizu nem csillagaszati, de hol mashol ertik meg ennyire hogy nem minden nap tudsz, van mikor delelott, van mikor delutan, valtozo a havi oraszam amikor raersz, vizsgaidoszakban par hetig egyaltalan nem stb stb...
MAximalisan rugalmasak voltak ilyen teren, mindig beirtam elore melyik heten mikor erek ra, es utana ok eldontottek hogy behivtak e akkora vagy sem. De soha nem hivtak be olyankor, amikorra azt mondtam hogy nem jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!