Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek lenez most a lany...

Szerintetek lenez most a lany amiert egy nap utan felmondtam a gyarban?

Figyelt kérdés
megismertem ott egy lanyt a felvetelin is ott volt meg az orvosin is biztos nem tetszek neki legalabb is nem tudom elkepzelni hogy tetszenek neki, szerintetek be merjem jelolni facebookon?? biztos lenez most.

2017. júl. 5. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

De könyörgöm, hogyne nézne le, te a nagy macsó férfi, aki első nap otthagyja a munkát, mert túl megerőltető neki, még ahhoz is suta, hogy önerőből eldöntse, bejelölje-e facebookon vagy ne... igazi alfa hím vagy te :)

A következő kérdésedet megelőzve, igen, este mosd meg a fogad, akkor is, ha más nem szól, ne foglalkozz vele mit gondolnak, a fogmosás fontos!

2017. júl. 5. 17:17
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Kvajó ez a topik, szakadok! :D
2017. júl. 5. 19:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Annyira bírom, hogy ezalatt a kérdés alatt az összes kapcsolódó kérdés IS tőled származik :D

Én azt tanácsolom, senkit ne jelölj be, és ne kezdeményezz romantikus kapcsolatot egy emberrel se, amíg te magadat nem raktad rendbe belül.

2017. júl. 5. 20:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Most már legalább tudjuk, miért nem kedveled a gyári munkát. :)
2017. júl. 6. 10:10
 15/15 anonim ***** válasza:

ritka szar nyitás ez a bejelölés.

bejelölöd és várod,hogy visszajelöl és?

vagy várod,hogy a jelölés miatt rád ír megpróbál nyitni téged,vagy mi?

szóval egyből egy döntési helyzetbe hozod így a csajt,amikor te vagy a felcsípő,neked kell dönteni.

ha pedig ismeretlen nem beoltott csajt hozol egyértelmű igen,vagy nem döntésbe neten,mindezt egy nyitásban,nagyobb százalékkal lesz nem a válasz,mint igen.

öngól.

plusz eleve kiadod magad vele,hogy túl nagy az érdeklődésed.

sza-r na.

csak simán írj rá,kérdezz valamit nem kell jelölgetni.

ha visszaír az az igened,úgy hogy nem kényszerítetted döntésbe rögtön az elején.

2017. júl. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!