Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet elviselni a Mekis...

Hogy lehet elviselni a Mekis munkát?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak én vagyok tápos és puding, de amikor elnézem azokat, akik a Mekiben dolgoznak (főleg a forgalmasabb helyeken, mint a Nyugati) annyira sajnálom őket, és el sem tudom képzeni, hogy bírják ki 8 órában azokat az embertelen körülményeket. Aki dolgozott ott, hogy bírta? Nem szakadt le a lába az egész napos ugrálástól, és nem golyózott be a sok embertől?

2017. júl. 8. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Oda akarsz menni ? Vagy miért van az, hogy itt a GyK-en mindenki a mekivel van elfoglalva állandóan , ez valami reklám ?

Furcsa, hogy a konyhai kisegítőket, a belező üzemben dolgozókat senki nem említi, vagy ott büdös a meló diákként ? xd

2017. júl. 8. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
17%

Jaj nekem.

Ugyan milyen szornyu es embertelen korulmenyek uralkodhatnak a Mekiben....

Nagyon sok embernek nincs munkája és sokan olyan helyen dolgoznak ahol 0-24 ben a tuzo napon kell pakolaszni, ami hidd el sokkal embertelenebb. Sokaknak álom melo lenne a Mekiben dolgozni. De gondolom errol neked fogalmad sincs mert sanszos hogy meg sosem dolgoztal...

2017. júl. 8. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
én csak 2 évet dolgoztam gyárban, sokszor a vállamon kellett vinnem a féldisznókat, 16-18 évesen is tanulóként. belezni, hasítani, marhát is nem csak disznót. és ki se volt alakítva a technológia a marhavágón, hogy elektromos hasítófűrész..hmm bárddal kellett kettécsapni. ócska meló. aztán meg kézzel perzselni nyáron 50-100disznót, amikor kint van 35 fok, a zárt térben meg vagy 50. szétbontani a disznókat, kicsontozni, mindenhez érteni kellett. igaz hogy a mekiben pörgés van, de nem olyan megterhelő az, mint a legtöbb másik munkahely, ami létezik.
2017. júl. 8. 23:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem azta akartam mondani, hogy más munkák nem nehezek! De hát hiába, többet járok mekibe, mint belező üzembe :)

dolgozom már elég régóta, de fizikai munkát nem végeztem és nem is szeretnék. Nem is lennék rá képes még 1 napig sem. Respect mindenkinek, aki bírja.

2017. júl. 8. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Jogos :D és köszi. hugom lottózóban dolgozik, elég nagy forgalma van, nála ugyanúgy feltehető ez a kérdés. pénztárosoknál, dohányboltosoknál, stb. pörgés van pénzzel bánnak, nem lehet minuszos a kassza, annyinak kell benne lennie amennyi a forgalom volt. egyszer hugom is kapott egy figyelmeztetést, mert több volt bent a pénz mint amennyinek lennie kellene :)
2017. júl. 8. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy csepp eszed van, akkor nagy ívben elkerülöd a Mekit, ill. max. csak enni járj oda, dolgozni semmiképpen.

Nekem nem egy ismerősöm dolgozott ott korábban, de mind hamar otthagyta, mert vagy nem bírták a nagy iramot, vagy ha elvágták véletlenül az ujjukat valamivel, akkor rájuk ripakodtak, hogy: "Gyerünk, dolgozz tovább!", vagy eleve bunkók voltak velük a főnökök, hajtották, cseszegették őket rendszeresen.

"Kedvencem" a mostanában a tv-ben nyomatott reklám, hogy gyere hozzánk dolgozni, jó csapat vár, jó a hangulat, előrelépési lehetőségek, bla-bla...

Hogy nem sül le a bőr a képükről, pff... :S

De ugyanez igaz az árufeltöltői munkákra is, nem egy dolgozót a saját esküvőjére nem akarták elengedni, meg behívják őket dolgozni a szabadnapjukon is, vagy ingyen túlőráztatják őket, stb. stb...

2017. júl. 9. 11:19
 7/8 anonim válasza:

Na most akkor jöjjön 1 Mekis, akinek személyes tapasztalatai vannak.

A Meki előtt 3 évig dolgoztam építőiparai cégnél: volt hogy árnyékban kentem a ragasztót, de volt olyan, hogy a tűző napon toltam a teli talicskát. Monoton 8-10-12 órában egyik sem kellemes. Sőt nagyon is megterhelő.

Ilyen évek után elmenni a télen fűtött, nyáron hűtött étterembe dolgozni megváltás volt.

Az utolsó válaszoló nagyon félre lett informálva, vagy ahol az ismerőse dolgozott az valami igénytelen hely, igénytelen vezetőkkel finoman szólva.

Ha elvágod az ujjad nem dolgoztatnak tovább:

1. mert emberi dolog, ha valaki megsérül(bár nem nagy dolog ha elvágod az ujjad) nem dolgoztatjuk.

2. mert ha vérzel bele mehet az ételbe, amit így több okból sem szabad/illik eladni.

A csapat valóban jó, ha nem dolgozik mindenki.

Vannak olyanok műszakok, hogy tényleg nevetés az egész, de mindenkit nem lehet kedvelni.

Na de nem akarom védeni a Mekit csak elmondtam az igazat.

Néha tényleg köcsögök a vezetők, de nem embertelenek. Van, hogy kell túlóráznod, van, hogy nem mindig úgy jársz dolgozni, ahogy szeretnél.

Természetesen vannak itt is dolgok melyeket nem szeretsz, de keress 1 olyan munkahelyet, ahol minden jó, és szólj ha találtál.

2017. júl. 26. 22:34
 8/8 anonim válasza:
Egyet értek az utolsó válaszolóval! Szeretek ott dolgozni, igaz diák vagyok, de boldogan megyek be minden nap. Nem a legforgalmasabba vagyok, de azért nálunk is van pörgés. Remélem, hogy majd az állandó munkahelyemen is ilyen főnökeim és munkatársaim lesznek. Én se szeretnék fizikai munkát végezni, főleg így lányként, de azért nem egy megterhelő munka..:) Az meg hogy 8 órába állsz, már ne haragudj meg, de egy fiatal felnőttnek azért nem egy nagy teljesítmény. Kezdj el sürgősen edzeni vagy futni, mert bele fogsz puhulni az irodista munkáda :D
2017. júl. 31. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!