Hogy lehet elviselni a Mekis munkát?
Oda akarsz menni ? Vagy miért van az, hogy itt a GyK-en mindenki a mekivel van elfoglalva állandóan , ez valami reklám ?
Furcsa, hogy a konyhai kisegítőket, a belező üzemben dolgozókat senki nem említi, vagy ott büdös a meló diákként ? xd
Jaj nekem.
Ugyan milyen szornyu es embertelen korulmenyek uralkodhatnak a Mekiben....
Nagyon sok embernek nincs munkája és sokan olyan helyen dolgoznak ahol 0-24 ben a tuzo napon kell pakolaszni, ami hidd el sokkal embertelenebb. Sokaknak álom melo lenne a Mekiben dolgozni. De gondolom errol neked fogalmad sincs mert sanszos hogy meg sosem dolgoztal...
Nem azta akartam mondani, hogy más munkák nem nehezek! De hát hiába, többet járok mekibe, mint belező üzembe :)
dolgozom már elég régóta, de fizikai munkát nem végeztem és nem is szeretnék. Nem is lennék rá képes még 1 napig sem. Respect mindenkinek, aki bírja.
Ha egy csepp eszed van, akkor nagy ívben elkerülöd a Mekit, ill. max. csak enni járj oda, dolgozni semmiképpen.
Nekem nem egy ismerősöm dolgozott ott korábban, de mind hamar otthagyta, mert vagy nem bírták a nagy iramot, vagy ha elvágták véletlenül az ujjukat valamivel, akkor rájuk ripakodtak, hogy: "Gyerünk, dolgozz tovább!", vagy eleve bunkók voltak velük a főnökök, hajtották, cseszegették őket rendszeresen.
"Kedvencem" a mostanában a tv-ben nyomatott reklám, hogy gyere hozzánk dolgozni, jó csapat vár, jó a hangulat, előrelépési lehetőségek, bla-bla...
Hogy nem sül le a bőr a képükről, pff... :S
De ugyanez igaz az árufeltöltői munkákra is, nem egy dolgozót a saját esküvőjére nem akarták elengedni, meg behívják őket dolgozni a szabadnapjukon is, vagy ingyen túlőráztatják őket, stb. stb...
Na most akkor jöjjön 1 Mekis, akinek személyes tapasztalatai vannak.
A Meki előtt 3 évig dolgoztam építőiparai cégnél: volt hogy árnyékban kentem a ragasztót, de volt olyan, hogy a tűző napon toltam a teli talicskát. Monoton 8-10-12 órában egyik sem kellemes. Sőt nagyon is megterhelő.
Ilyen évek után elmenni a télen fűtött, nyáron hűtött étterembe dolgozni megváltás volt.
Az utolsó válaszoló nagyon félre lett informálva, vagy ahol az ismerőse dolgozott az valami igénytelen hely, igénytelen vezetőkkel finoman szólva.
Ha elvágod az ujjad nem dolgoztatnak tovább:
1. mert emberi dolog, ha valaki megsérül(bár nem nagy dolog ha elvágod az ujjad) nem dolgoztatjuk.
2. mert ha vérzel bele mehet az ételbe, amit így több okból sem szabad/illik eladni.
A csapat valóban jó, ha nem dolgozik mindenki.
Vannak olyanok műszakok, hogy tényleg nevetés az egész, de mindenkit nem lehet kedvelni.
Na de nem akarom védeni a Mekit csak elmondtam az igazat.
Néha tényleg köcsögök a vezetők, de nem embertelenek. Van, hogy kell túlóráznod, van, hogy nem mindig úgy jársz dolgozni, ahogy szeretnél.
Természetesen vannak itt is dolgok melyeket nem szeretsz, de keress 1 olyan munkahelyet, ahol minden jó, és szólj ha találtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!