Gyári munkát hogyan lehet elviselni?
26 éves vagyok, dolgoztam már több gyárban is, voltak negatív, pozitív dolgok benne, de inkább előbbi. Most hosszabb munkanélküliség után ismét egy gyári melót találtam. Három műszak, 8 órában, olykor szombaton is kell dolgozni. Dög unalmas monoton munka, alig telik az idő, az agyam érzem folyamatosan sorvad el, zenét sem lehet hallgatni (pedig előadások, podcastek, zenék hallgatásával simán elmenne az idő), csak a gépek zaját. Viszont a legnagyobb problémám az emberekkel van. Fogatlan, lezüllött emberek, többnyire nők 40-50 év körüliek, vagy falusi cigányok, akikkel két értelmes szót nem tudok váltani. Ráadásul a fizetés is siralmas. Úgy terveztem, hogy legalább 1 évig kibírom, aztán végleg megpattanok külföldre, mert annyi mindent próbáltam már, hogy totál reménytelennek látom az itthoni helyzetet.
Szóval szerintetek, hogyan lehetne azt, hogy bemegyek, eltelik gyorsban az a 8 óra, kijövök, és már el is felejtek mindent. Mert jelenleg egész nap ezen kattogok, hogy már megint milyen szar helyre kerültem, meg mikor haza érek olyan fáradt vagyok, hogy semmihez sincs kedvem. A megyében jobb nincs, utazni órákat meg már nem szeretnék, illetve rengeteg pénzt albérletre költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!