Ti melyik munkát értékelitek/tartjátok többre? Melyik kiemelkedőbb számotokra? Melyik bír nagyobb tekintéllyel, melyik nívósabb? Óvónő vagy a masszőr?
Gyógy- és sportmasszőrként az egészségügy egész területét meg kellett tanulni, el kellett sajátítani valamennyire, pl: sebészet, pszichológia, gyermekgyógyászat, belgyógyászat, gyógyszertan, lélektan, kórtan, jog, járványtan és mikrobiológia, latin, anatómia stb...
Az óvónőről nem tudok nyilatkozni, de a gyógy-és sportmasszőrök elég képzettnek számítanak. :)
Sima masszőrre gondoltam jelen esetben.
Várom a további válaszokat, majd leírom utána, miért kérdeztem.
Hogy jött össze ez a kettő? o.o
Nem is értem mi alapján kéne összehasonlítani. Ha mondjuk végzettség alapján, akkor meg nem mindegy, hogy valami tingli-tangli okj-s cuccról beszélünk vagy egyetemi/főiskolai végzettségről. Óvónőkben nem vagyok otthon, de egy komolyabb masszőrnek az anatómiai, fiziológiai tudása az orvosokéval vetekszik. Ráadásul ha jó helyre kerül, nagyon komoly összegeket is kereshet.
Ami így az óvónőkről eszembe jut, az hogy szörnyen alulfizetettek, szóval valószínűleg az választja ezt a szakmát, aki vagy nagyon elhivatott vagy többre nem volt képes és amolyan jó a szamár is alapon választott pályát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!