Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy bírjam ki ezt a munkát?

Hogy bírjam ki ezt a munkát?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy gyárba dolgozni, viszont ott jöttem rá hogy ez nagyon kemény. 8 órát dolgozok de végig állok és mikor mit csinálok de főleg kézzel öltögetek. Nem igazán bírom.. fáj a hátam és a lábam + az ujjam is kihólyagosodott. Hozzá tudok ehhez szokni egy hónap alatt? Vagy tudok valamit csinálni hogy jobban kibírjam? + meleg is van és így még jobb a buli.. olyan lassan telik ott az idő. Minden perc 1 órának tűnik.
2017. jún. 27. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Ha utálattal csinálod, soha nem fogod megszokni. Keress más munkát!
2017. jún. 27. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ezt helyetted nem tudom eldönteni, neked kell megbeszélgetned magaddal.

Az álláshoz hozzá lehet szokni, én szívesebben állok pl. mint ülök, na de azért a rosszból is megárt a sok. Az ujjaid meg, idővel majd megkeményednek, kérges lesz aztán azt sem fogod érezni ha egy nagy kés áll bele :D

Pár napot időztem valahol, tök mindegy hol, beszélgettem valakivel azt arról mesélt, hogy minden este borogatással a kezén alszik és fájdalomcsillapítóval, 1 hónapja dolgozott ott. Szerinted ? Megéri tönkre menni, vagy pár év alatt nyomorékká válni más, mások hülyesége rabszolgahajcsársága miatt 100 ezer vagy 100 egy néhány ezer forintért ? Mindenki maga dönti el.

2017. jún. 27. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
* ráadásul itt, ezen a helyen nem 8 órás munkarend volt, hanem 12-14 órás, ilyen iram, ilyen tempó, örülhet az ember ha a fenekét kitudja törölni 1 év múlva. 8 órába én a magam részéről szívesen, örömmel dolgoztam volna ott, de feladtam és megbeszélt magammal, hogy köszönöm szépen de ebből én nem kérek, ennyire hülyére azért sokadjára már ne, ne vegyenek.
2017. jún. 27. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
én egy mosodában dolgozok, ahol a kollégáim 8 órát folyamatosan állnak, és vasalnak, hajtogatnak, csomagolnak. szerintem megszokható, bár az tény, amit az első mond. tökmind1 hova mész dolgozni, ha útálod, akkor nem fogsz beletörődni, és folyamatosan azon fog kattogni az agyad, hogy milyen rossz, mennyit kell még kibírnod a munkaidő végéig.
2017. jún. 27. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Kemény, ez van.

Én csomagolóban dolgoztam, de azt imádtam, mert óránként mást kellett.

Hol raklapozni, hol kártyát csoportosítani, hol borítékolni, forgórendszer-szerűen, és mire meguntad volna, mehettél másik részlegre. Ez így szuper volt, pedig 6-14-ig kb. pisilni nem tudtunk menni.

Te is próbáld megszokni, nem te vagy az egyetlen, aki gyárban melózik.

2017. jún. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!