Hogy bírjam ki ezt a munkát?
Én ezt helyetted nem tudom eldönteni, neked kell megbeszélgetned magaddal.
Az álláshoz hozzá lehet szokni, én szívesebben állok pl. mint ülök, na de azért a rosszból is megárt a sok. Az ujjaid meg, idővel majd megkeményednek, kérges lesz aztán azt sem fogod érezni ha egy nagy kés áll bele :D
Pár napot időztem valahol, tök mindegy hol, beszélgettem valakivel azt arról mesélt, hogy minden este borogatással a kezén alszik és fájdalomcsillapítóval, 1 hónapja dolgozott ott. Szerinted ? Megéri tönkre menni, vagy pár év alatt nyomorékká válni más, mások hülyesége rabszolgahajcsársága miatt 100 ezer vagy 100 egy néhány ezer forintért ? Mindenki maga dönti el.
Kemény, ez van.
Én csomagolóban dolgoztam, de azt imádtam, mert óránként mást kellett.
Hol raklapozni, hol kártyát csoportosítani, hol borítékolni, forgórendszer-szerűen, és mire meguntad volna, mehettél másik részlegre. Ez így szuper volt, pedig 6-14-ig kb. pisilni nem tudtunk menni.
Te is próbáld megszokni, nem te vagy az egyetlen, aki gyárban melózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!