Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szoktad figyelni kajaszünetben...

Szoktad figyelni kajaszünetben mit eszik a munkatársad, vagy mások?

Figyelt kérdés
Milyen szendvics,vagy kolbász-kenyér,vagy hogy van becsomagolva,szalvéta vagy van nincs ?Kezdem összekapcsolni a személyiséget ezzel.Aki egyszerű mint a faék,bevág egy vastag sonkát egy kenyérbe,hadd szóljon,se zöldség,se semmi mellé,csak natúrba nyomja.Aki kissé ízléses,azért szalvétába csomagolja,és rak bele 2-3 dolgot,stb.De ez amikor se vaj,se semmi,csak odavágva valami,kiábrándító.
2017. jún. 27. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Három éve dolgozok a jelenlegi helyemen, de esküszöm, hogy még egyszer sem láttam ki mit eszik rajtam kívül! :O

Sőt eszembe sem jutott, hogy mások ezt nézhetik, például hogy én mit eszem! :O

Délre már úgy meg szoktam éhezni, hogy örülök, hogy végre szünet van és lehet enni, előkapom a kaját és fel se nézek belőle, amíg meg nem ettem mind. 1 porc alatt szoktam belapátolni az egészet. Utána ki szoktam menni levegőzni. Tehát esélyem se lenne látni, hogy mások mit esznek igazából, mert mire mások észbe kapnak, hogy enni kéne, én addigra már kinn vagyok... :D

2017. jún. 27. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Nézni nem szoktam, de néha megcsap a szag...van aki főzeléket, nokedlit, mindenféle húsos szrt hoz és bebüdösíti az egész helységet. Az étkezőbe persze lusták az ilyenek kimenni.
2017. jún. 27. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Nézem, mert egy helyről rendel a többség, és én is onnan szoktam (állja a munkáltató). Engem általában az érdekel, hogy milyen, másoknak hogy ízlik, illetve nehogy másét vegyem ki a csomagból, ha a különböző rendelt ételek nagyon hasonlítanak (nem címkézik fel az ételek csomagolását).
2017. jún. 27. 20:25
 14/17 Metionin ***** válasza:
76%
Nem igazán. Olyan van, hogy ha valaki valami feltűnően ismeretlen kaját eszik (akár én) akkor van aki megkérdezi, hogy az mi? Vagy ha épp nincs ötletem hogy mit főzzek, körülnézek, hátha ihletet kapok, de nem egyszer az illata alapján megkívánom valaki kajáját és otthon csinálok magamnak is vagy elraktározom, hogy hú tényleg de rég hoztam xy kaját, csinálni kéne már. De hogy így konkrétan végignézzem hogy ki mit kajál és hogyan, van-e szalvétája vagy nincs, az a legkevésbé sem érdekel. :D
2017. jún. 27. 20:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem dolgozok elit helyen, de csak akkor nézem meg mások ebédjét, ha valami nagyon ínycsiklandozó vagy érdekes dolgot eszik. Olyankor megkérdezem mi az, és milyen ízű, szimplán mert kíváncsivá tesz, de ennyi. Egyébként pont leszarom, hogy valaki pörköltet eszik tésztával vagy üres zsemlét. Egyik kollégám fél évig pufi rizst evett 0-24, az se érdekelt.
2017. jún. 30. 11:59
 16/17 anonim ***** válasza:

"Kezdem összekapcsolni a személyiséget ezzel."

Nem csodálom, hogy így próbálod megismerni őket, mert gondolom szóba nem állnak veled.

2017. jún. 30. 13:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez butaság. Én utálom a vajat (igen, van ilyen ember), és nem vagyok igénytelen, szoktam egészségesen enni, de utálom, amikor minden szar egymásra van pakolva. eszem zöldségeket (főzelékként, levesben, salátában vagy magában nyersen, termesztünk otthon). Otthon a tányér szélére teszem, de nem teszem a szendvicsbe, Nem szeretem a sok ízt együtt, a pizzát se, a melegszendvicset se, a rakott ételeket se, ahol több réteg van.
2017. szept. 21. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!