Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szoktad figyelni kajaszünetben...

Szoktad figyelni kajaszünetben mit eszik a munkatársad, vagy mások?

Figyelt kérdés
Milyen szendvics,vagy kolbász-kenyér,vagy hogy van becsomagolva,szalvéta vagy van nincs ?Kezdem összekapcsolni a személyiséget ezzel.Aki egyszerű mint a faék,bevág egy vastag sonkát egy kenyérbe,hadd szóljon,se zöldség,se semmi mellé,csak natúrba nyomja.Aki kissé ízléses,azért szalvétába csomagolja,és rak bele 2-3 dolgot,stb.De ez amikor se vaj,se semmi,csak odavágva valami,kiábrándító.
2017. jún. 27. 18:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

Szánalmasabb vagy mint én!

Kit érdekel,hogy ki mit étkezik? A lényeg,hogy legyen mit. Ennyi balfék

2017. jún. 27. 18:52
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Hogyne, a céges menzán néha nem veszünk észre egy-két finomabb ételt, és mikor asztalhoz ülünk megjegyezzük, hogy ha észrevettem volna, én is olyat hozok..
2017. jún. 27. 18:56
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Megnézem ki mit eszik, hogy kedvet kapjak holnap egy jó kajához. De nem nézek le másokat.
2017. jún. 27. 18:56
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Te egy kretén vagy kérdező :D
2017. jún. 27. 19:00
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem is tudatosul, hogy mikor ki eszik, és ki nem, nemhogy az, hogy mit.
2017. jún. 27. 19:02
 6/17 A kérdező kommentje:
Természetesen nem a 2-es válaszoló fajta kajálásról van szó,ahol van fél óra kajaszünet,meg sült banán van csokireszelékkel,meg sült csirke nasiként.Egyszerű dolgozók nyamnyogásáról van szó,egyszerű helységben,egyszerű padokon.
2017. jún. 27. 19:05
 7/17 anonim ***** válasza:
14%

Én ha itthon főzök, még ha csak magamnak is, normálisan, szépen kitálalom, ha más is van nálam, akkor díszítek is. De hogy egy szendvicset gyönyörű szépen mm-re pontosan megcsináljak, csak azért, hogy neked jó legyen! Na hát azért ennyire hülye még nem vagyok!

Növessz egy kis agyat, mert lesznek még gondjaid az életben, főleg a kapcsolataidban.

2017. jún. 27. 19:11
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Az egyik legócskább pr0li szokás a másik ember ennivalóját lesni,figyelni.
2017. jún. 27. 19:15
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
kérdező , még az iróniát sem érted ezek szerint, gondolom te is csak sonkával eszed a kenyeret :D
2017. jún. 27. 19:37
 10/17 anonim ***** válasza:
56%
Én néha üres zsemlét viszek magammal az irodában, mert nincs pénzem belevaló vajra se, nemhogy zöldségre. De legtöbbször azért vaj van benne csak és szalvétába van beletekerve.
2017. jún. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!