Hogyan kezelnéd, ha néhány munkatársad próbálna kikészíteni idegileg?
Az ilyenekben én nem vagyok jó. Aki bánt, piszkál, azt igyekszem elkerülni. Konfrontálódhatnék is, de az ilyen áskálódós emberek rutinosabbak az ilyesmiben, úgyhogy abból se jönnék ki jól szerintem.
Szóval ha olyan kollégák, akiket el lehet kerülni, azokat nagy ívben leszarnám, ha nagyon támadnának, visszaszólnék, de ha benyalnak a felettesnek, azzal tehetetlen lennék, inkább áthelyeztetném magam vagy keresnék új munkahelyet.
Nekem volt ilyen, egy konkrét cég.
Beadtam a felmondásom, már máshol vagyok.
Az egész cég kiürült.
Néha ha belegondolok annyira röhögök hogy komolyan mondom szinte összevizelem magam, mekkora idióták voltak, mint akik megrekedtek egy 3-4 éves gyerek szintjén.
Nem kell velük foglalkozni. Nálunk is megvan, főleg a főnököm részéről, neki soha nem jó semmi, stb, de én már megtanultam leszarni. Múltkor is simán kizavartam az irodából, amikor beszólogatott. Nekem nem ér annyit, hogy idegeljem magam rajta. Több lábon állok, így ha elküld, akkor elküld, ő küzd létszámhiánnyal, nem én :)
Szóval már egy ideje elengedem a beszólogatásokat, azzal se zsibbasztom magam, hogy visszaszóljak. Helyette megvárom, hogy befejezze, és csk ennyit mondok: "Befejezted? Akkor tipli van!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!