Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a főnököt állandóan mondoga...

Ha a főnököt állandóan mondogatná hogy ki fog rúgni, mit tennétek? Többit alább.

Figyelt kérdés
Mondjuk dolgoztok egy helyen, és a főnök elkezdené mondogatni hogy ki fog rúgni, plusz az állásotok megtalálnátok egy állásportálon, mit tennétek? Röviden lezárni az ügyet és kérni a papírokat azt jobbra vagy balra, vagy mit tennétek?
2017. jún. 8. 10:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdenék másik állást keresni, hogy legyen munkám, mire elküldenek.
2017. jún. 8. 10:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdenék állást keresni. Ez nekem tudom, hogy csak napok kérdése. Aztán megnézném a főnök arcát, mikor felmondok. A felmondási időhöz biztos ragaszkodna, de nem sok vizet zavar.
2017. jún. 8. 10:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Gyorsan keresnék egy másik munkahelyet, mindegy milyen, csak valami legyen!

Majd utána visszapofáznék neki: tessék csak nyugodtan kirúgni, és a felmondási időre járó béremet, esetleges végkielégítést, hasonlókat pontosan tessék számolni, mert az nekem jár!!

Arra vár, hogy te mondj fel, mert akkor nem köteles fizetni a felmondási időre járó béredet, + végkielégítést, a ki nem vett szabadságot, és hasonlókat... figyelj oda, nehogy felhúzd magad, arra játszik rá, mikor veszíted el a türelmedet!

2017. jún. 8. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Megmondanám neki,hogy ez bizony "sokba" fog kerülni!
2017. jún. 8. 10:57
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
felmondanek es elmennek segilyre.
2017. jún. 8. 10:57
 6/12 anonim ***** válasza:

ugyanezt tenném, mint a 3-as. keresnék új helyet közben.

ha nagyon jó helyet talánék és fel is vennének,akkor viszont felmondanék.

egyre nehezebb embert találni az országban, egyre jobban érződik az az 1 millió kivándorolt magyar.. maguk alatt vágják a fejszét az ilyen főnökök, de majd rájön, ha nem lesz senki aki dolgozna nála.

amíg korrekt a főnök, megfizet, megbecsül addig nincs gond.

de amikor azt hiszi bármit megtehet, ott már van..

2017. jún. 8. 10:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Szar lehet annak akinek mernek ilyet mondani.
2017. jún. 8. 11:05
 8/12 anonim ***** válasza:
A képébe röhögnék, és közölném vele hogy úgyis fel akarok mondani. :D
2017. jún. 8. 11:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Keresnèk egy lehetősèget mivel mindíg van (másik munkahelyre gondolok) ès ha legközelebb mondaná, hogy kirúg annyit mondanèk neki mosolyogva, hogy hajrá. Ez 10-ből 7x azt eredmènyezi, hogy a főkök felhagy a kirúglak dumával. 2x azt, hogy tenyleg kirúg. 1x pedig azt, hogy barátok lesztek.
2017. jún. 8. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer voltam ilyen munkahelyen.

Másnap vittem a felmondólevelemet. Még ő könyörgött, hogy legalább év végéig maradjak. :D

2017. jún. 8. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!