Normális, hogy egy munkahelyen nem kérdeznek szinte semmit egymásról/tól?
Nálunk szerintem pont az a baj, hogy el tud szabadulni a pokol és mindenki csak dumál ahelyett hogy dolgozna.
Én mindig olyan voltam, hogy hamar meguntam az üres trécselést és inkább visszaültem dolgozni. Az is zavaró tud lenni mikor én dolgoznék körülöttem meg mindenki csak beszél és beszél a semmiről.
Ráadásul nekem is "unalmas" életem van. Itthon ülök, alszok fél napot, gépezek, így érzem jól magam. Erről nincs igazán mit beszélni. Vagy ha érdekel is valami, akkor olyan dolgok mint villamosok, vonatok, autóversenyek, harci eszközök és ezzel kapcsolatos rendezvények, múzeumok. Csak ez meg annyira nem érdekel senkit hogy úgyse beszélünk róla.
Bárcsak nálunk is ez lenne!!! Sajnos a munkahelyek nagyobb részén épp az ellenkezője az igaz: az emberek túl sokat kérdezősködnek. De nem azért, hogy beszélgessenek, barátkozzanak, hanem hogy utána legyen miről pletykálni, egymás háta mögött fúrni a másikat, hazugságokat kitalálni, stb.
Én személy szerint nem szoktam kérdezősködni a kollégák magánéletéről, mert nem érdekel egyiké sem. Amikor ők kérdezősködnek, akkor meg kitérő válaszokat adok, mert azt sem akarom, hogy az én magánéletem legyen az aznapi fő téma.
Az emberek a túlélésért járnak dolgozni, pénzt keresni, nem azért hogy kibeszéljék a magánéletüket gyakorlatilag egy csapat idegennek, akik ki nem állhatják egymást és csak kényszerből vannak összezárva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!