Dolgoztatok már lehangoló munkahelyen? Volt rá valami megoldás?
20 éves létemre csupa 40-50 évesekkel dolgozom egy irodában, akikkel totál nincs közös témánk. Ha csak 3-4en vagyunk teljesen jó, de amikor 10-en, kirekesztve érzem magam. Igazán nincs is kedvem becsatlakozni a beszélgetésekbe, mert a nagyrésze negatív hülyeség.
Ennek hatására kb blokkolódik az agyam odabent, jó ha 40%-ot ki tudok hozni magamból.
Nem szeretnèm otthagyni a munkát, mert alspjába véve szeretem csinálni, de amint belépek az irodába, elönt az az undorító érzés.
Tudnátok adni valami tanácsot ezzel kapcsolatban?
Még annyit, hogy mindig a jó dolgokra figyelek, és általában jól is érzem magam bent, de van hogy inkább a wcn ülnék egész nap mint odabent.
Hallgassatok zenét a 60-as évektől a 2000-es évekig vegyesen....mindenki megtalálja a magáét és a hangulat is oldottabb-jobb.A munkaidő repül, a munka halad hibátlanul-fogy...és csak azt veszi mindenki észre, már ennyi az idő-húzzunk haza akkor.
Olyan kívánságlista szerűt kell csinálni, de a nagyon gázokat kihagyni....1-2 terra zene.Reggell lassúbbakat....Presser-Nagy utazás, Chris Rea-All summer long...stb...dél körül gyorsítani....szóval, harmonikusan felépíteni vagy randomban bár egy Metallica reggel:DDD
Ezt sok helyre bevittem már és csak pozitív eredménye volt.Persze, vannak ahol ez bevezethetetlen, ezt tudom.Ott gebasz van, ennyi.
A rádiót nem ajánlom, mert popófejek pofáznak baromságról ócska zajokat zenének mondva-mellékelve...hírekről-reklámokról nem is beszélve.
Igen, dolgoztam.
Kirúgtak onnan hálistennek.
Diákként dolgoztam egy csokigyárban.
A munkatársaim többsége 6 osztályt végzett cigó volt,a maradék magyar prolik,egy élmény volt a társaságukban lenni.
Engem beraktam a mentolos csoki részlegre és a szememből,már patakokban ömlött a könny,annyira átjárta a levegőt a mentol szag.
Arról nem is beszélve,hogy a munka is nehéz volt,mert a forgó gépre kellett rácsatlakoztatni a fröccsöntött műanyagot,amiben a csoki volt.
Folyton ott cseszegettet,szóval leléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!