Dolgoztatok már lehangoló munkahelyen? Volt rá valami megoldás?
20 éves létemre csupa 40-50 évesekkel dolgozom egy irodában, akikkel totál nincs közös témánk. Ha csak 3-4en vagyunk teljesen jó, de amikor 10-en, kirekesztve érzem magam. Igazán nincs is kedvem becsatlakozni a beszélgetésekbe, mert a nagyrésze negatív hülyeség.
Ennek hatására kb blokkolódik az agyam odabent, jó ha 40%-ot ki tudok hozni magamból.
Nem szeretnèm otthagyni a munkát, mert alspjába véve szeretem csinálni, de amint belépek az irodába, elönt az az undorító érzés.
Tudnátok adni valami tanácsot ezzel kapcsolatban?
Még annyit, hogy mindig a jó dolgokra figyelek, és általában jól is érzem magam bent, de van hogy inkább a wcn ülnék egész nap mint odabent.
Dolgoztam egész nap tökegyedül a gép előtt, na az lehangoló volt, de elnetezgettem szabadidőmben. Azért elég lélekromboló volt, az ablaktalan irodában.
Aztán csupa középkorú nővel is, hát csak az unoka, a főzés, a gyerekek meg a szex volt a téma, csak lestem, hogy mi van, engem egyik sem érdekel olyan szinten, hogy kitárgyaljam. Olyanokat meséltek, hogy kiszívták a gyerek taknyát porszívóval és milyen színe volt. Mivel nem szóltam hozzá a témákhoz, visszahallottam, hogy beképzelt vagyok. Pedig nem, csak ezek a témák nekem idegenek voltak. Elmentem gyereket szülni, most biztos majd én leszek az idegesítő a fiataloknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!