Dolgoztál már olyan helyen ahol a főnököd nem emberként, hanem tárgyként kezelt?
"Határeset"...
Gyakran érzékeltette a hatalmát, szeretett hivalkodni, nagyképű volt, a hülyéskedései is ilyen irányúak voltak, könnyen ordibálni kezdett, sértődékeny volt, bár néha törődött velem a maga módján. Túlságosan szeretett irányítani, még a magánéletbe is próbált beleavatkozni.
Úgy gondolta saját magáról, hogy ő egy tisztalelkű, szent ember, ez nagyon idegesítően hatott rám.
Két és fél hónapi bírtam, de egyéb, pszichés okok is közbeszóltak.
Szakácstanulóként dolgoztam egy 4 csillagos étteremben.
2 jelenléti ív volt és én kis naiv módon azt az időpontot írtam be,hogy mettől-meddig dolgoztam.
A séf egyből leordított,hogy én mit képzelek magamról,hisz azt kellett volna beírnom,hogy papíron meddig tart a munkaidőm.
A több éve ott dolgozó emberekkel is kettős jelenléti ívet íratott alá,ha ellenőrzés jött akkor a hamis jelenléti ívet mutatták meg.
Arról nem is beszélve,hogy a hűtőben levő több hetes kajákat folyton átcímkéztük. Nem egy sarki büféről beszélek,hanem egy 4 csillagos étteremről.
Utolsónak:
Az igen, kemény csaj vagy. ;-) Veled se ajánlatos kikezdeni, az tuti. :)
De igazad volt, hogy megvédted magad, bár ezek után talán magadtól is kiléphettél volna rögtön egy ilyen helyről. Hiszen várható volt, hogy ez a szemét valahogy meg fogja bosszulni neked ezt a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!