Atomlusta emberként hogyan tudnék változtatni?
Figyelt kérdés
Csak úgy röviden: Lusta vagyok a mozgáshoz (emiatt extrém sovány vagyok), lusta vagyok a szórakozáshoz/beszélgetéshez/tanuláshoz. Kész csoda, hogy még mindig egyetemista vagyok. Angolul természetesen nem tudok és nem is tanulom már évek óta, pedig már régóta készülök valamilyen gyakornoki munkára jelentkezni, de még az önéletrajzom megnyitására is lusta vagyok, hogy módosítsam/átnézzem. Utálok beszélni, szó szerint. Szerintem ahhoz is lusta vagyok, de tény, hogy van egy bizonyos fokú raccsolásom, ami miatt nem merek sokat kommunikálni. Ezért nem meglepő, hogy sem haverjaim sem pedig barátnőm sem volt még sosem. Legszívesebben élni sem lenne kedvem, csak valaki fájdalommentesen hibernáljon le, azután nyugodtan meg is hallhatok. Egész napom úgy telik (amikor nincs órám), hogy 11-kor felkelek, alig eszek valamit, a fontosabb hírportálokat/oldalakat (nso, origo, gyk stb.) egy nap 30-szor végigböngészem (akkor is ha nincs új hír), tehát szó szerint vegetálok a gép előtt, este egy kis meccsnézés (ha van), aztán éjfél után valahogy nagy nehezen rá veszem magamat az alvásra. Belül érzem, hogy változtatni kellene, de ahhoz is lusta vagyok, hogy kitakarítsak a szobámban (szerintem már fél éve nem volt takarítva), mert semmi kedvem bármit is megfogni. Olyan szintű fásultság fog el, amit nem tudok leírni. Ez biztos óriási problémához fog vezetni, de nem találom a kiutat. Adjatok valami tippet, pls!2017. máj. 2. 16:20
1/4 anonim válasza:
Megkérdezhetem mit tanulsz?Csak kíváncsi vagyok egy ilyen lusta ember mit tanul(én is olyan vagyok mint te kb,úgyhogy nem sértésként írom )
2/4 Bekecs Béla válasza:
Hát ez nem egy betegség sajnos. Életképtelen emberekre nincs gyógyír. Pedig igazán segíteni akartam. Viszont miután elolvastam ezt a bullshit szöveget biztos voltam hogy te nem vagy méltó a segítségemre.
Üdvözlettel: Dr. Bekecs Béla
3/4 anonim válasza:
ez nem lustaság, hanem motiválatlanság hiánya.. ha nincs célod amit el akarnál érni, vagy amiért felkelhetnél.. nos akkor ide jut mindenki.
keress megadnak olyan célt amit el akarsz érni.
4/4 anonim válasza:
Szia! Vegyél erőt magadon, és dobd ki a szemetet a szobádból, aztán állj neki rendet rakni! Kezdetnek ez is megteszi! Jó környezet = jó közérzet
Aztán lefekvés előtt csinálj 15 fekvőtámaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!