Ha egy interjún azt mondják hogy utánad még sokan jönnek az azt jelenti hogy nem fognak visszahívni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 09:33
21/23 A kérdező kommentje:
Általába ahova tényleg kell ember ott már az interjún kérdezik hogy mikor tud kezdeni..Én eddig gyorsétterembe dolgoztam meg egy autóalkatrész raktárba...És tényleg ma már bátran merem mondani egy munkára hogy kössz nem...Értem hogy kell a pénz de az ember nem fogja belekényszeríteni magát egy olyan munkába ami abszolút nem az ő világa..
2017. máj. 6. 08:07
22/23 anonim válasza:
Akár igaz, akár nem, szeretik ezt mondani, hiszen ha így választanak, akkor jobban megbecsüli a nyertes a munkát, és jobban ki lehet zsigerelni.
Továbbá azt is jelenti, hogy nem rögtön döntenek, vagyis tovább tartanak bizonytalanságban. Ha azt mondanák, hogy te vagy az utolsó, és vége a keresésnek, akkor tudod, hogy max holnap hívnának, vagy nem te vagy a kiválasztott, csak nem szólnak.
23/23 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket hétfőn ahogy ígérték de azt mondták hogy még kis türelmet mert még jönnek interjúra,itt jöttem rá arra hogy nem engem választottak..Egyébként az hogy lehet szerintetek hogy valahova nem találnak munkaerőt ötödik hónapja??Érdemes odamenni melózni vagy nincs valami rendben ott?
2017. máj. 11. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!