Ha egy interjún azt mondják hogy utánad még sokan jönnek az azt jelenti hogy nem fognak visszahívni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 09:33
11/23 anonim válasza:
Az meg sose lehet jó, ha egy cégnél nagy a fluktuáció...ha nem is a bérrel, de a főnökkel, környezettel, szabályok be nem tartásával, de még millió egy dologgal lehet gond.
12/23 A kérdező kommentje:
Tehát az a 3 ember nem beteg hanem leléptek :D
De ravaszak ezzel a 3 nappal..Ha elmész nem kell fizetnie de a munka el van végezve neki.
2017. máj. 5. 10:29
13/23 anonim válasza:
Nem ravasz, hanem inkább pofátlan, én legalábbis annak tartom. Egy valamid van, a munkaerőd. Hiába eg megfoghatatlan dolog, nincs ingyen.
14/23 A kérdező kommentje:
De egyszer már ide beadtam és még interjúra se hívtak be..Akkor azt tanácsoljátok hogy keressek mást?!
2017. máj. 5. 10:38
15/23 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy nagyon sok ilyen kamu munkahely van,és az ember akkor jön rá mikor már felvették és dolgozik...De ha 500/órával számolja az ember az a 3 napra 12 ezer forint ami valljuk be annyira nem kevés.
2017. máj. 5. 11:02
16/23 anonim válasza:
Te voltál ott, te tudod. Én azt mondom, hogy az a cég, ahol már a belépés sem szabályos, előrevetíti azt, hogy később is lesznek gondok.
Ha neked megfelel, hát megfelel, de böngészd végig a kategória kérdéseit előtte.
17/23 A kérdező kommentje:
Voltam olyan helyen ahol kijelentette a főnök hogy 4 hónapja nem találnak embert..Mondom az igen hogy ezt így kijelenti...Sajnos a mai világba kevés normális hely van..Nem tudom ti hogy vagytok ezzel.
2017. máj. 5. 11:44
18/23 anonim válasza:
Állásinterjún ugyanúgy kérdezhetsz te is bármit,hogy felmérd a terepet. Ha ezt megtennéd,már ki tudnád szűrni a legalja helyeket. Sok ember csak bemegy mint a birka ,úgy is viselkedik,aztán meg csodálkozik ha hlyének van nézve. 500/óráér meg ne dolgozz,találni olyat,ami többet fizet.
19/23 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van,de ha kérdezek az interjún okoskodónak néznek és emiatt nem hívnak vissza...Szóval ezért már nem is kérdezek annyit..A legfontosabbakat megkérdezem és ennyi..De tényleg ez a hely nekem nem valami bizalomgerjesztő..Egyébként mivel lehet ezeket kiszűrni??
2017. máj. 5. 21:27
20/23 anonim válasza:
nekem a mostani munkahelyemen mondtak hasonlót, 16 óra múlva hívtak, hogy mikor akarok kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!