Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Utálhat, szemét lehet velem...

Utálhat, szemét lehet velem egy fōnök csak azert mert szép vagyok?

Figyelt kérdés
Ezt a nõkre értem mert eddig ôk elég keserûen, - közömbösen viselkedtek, beszéltek velem, és furcsa kifogásokat találnak ki hogy miért nem vagyok jó jelôlt nekik mikozben a ferfiak meg mindig kedvesek voltak rogton barhova is felvettek

2017. máj. 4. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10#

A kérdező nem bombanő, mert azok nem dolgoznak, csak meresztik a seggüket egy vén milliárdos mellett

2017. máj. 5. 17:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha azért utál, mert szép vagy, az akkor irigység. Nem értem, hogy felnőtt emberek miért irigykednek mások kinézetére. Ha meg nem lennél szép, akkor az lenne a bajuk. Az se jó ha szép vagy, az se ha csúnya, hülyeség az egész. Felnőtt emberek, egy munkahelyen az a lényeg, hogy tudd végezni a munkád, röhej, amikor egy 40 éves nő azon mérgelődik munka közben, hogy a munkatársa szebb. Akkor az összes nála szebb nőt gyűlöli a földön? Hogy lehet ekkora gyűlölet a szívében ok nélkül? Egyébként meg nem biztos ám, hogy csak mert közömbösen beszélnek veled, bármi bajuk is lenne. és ha kiderül, hogy nincs is semmi bajuk veled, csak te megvádoltad őket, mert "úgy érezted"? Megszoktad, hogy a férfiak mindig nagyon kedvesek voltak veled. Legyél rendes, ez a lényeg.
2017. máj. 5. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!