Az aljább munkahelyeken (gyár, közmunka stb. ) miért ennyire központi téma a szex, meg a kollégák nemi élete?
Figyelt kérdés
Vagy nem csak az efféle munkahelyeken szokás, hanem az irodákban, hivatalokban is? Tényleg nem tudom, csak kérdezem, ha tévedek, kijavíthattok.2017. ápr. 28. 13:00
31/35 A kérdező kommentje:
Már aki hagyja magát leállítani. Mert az egész más, ha direktbe játszanak a türelmeddel.
Nekem ez igazából már a múlt, amióta külföldön élek, nincsenek ilyen gondjaim. Viszont olvasom fórumokon, illetve hallom az otthon élő ismerősöktől, hogy odahaza ez még mindig jellemző. Eredetileg úgy akartam feltenni a kérdést, hogy kiemelem, hogy a magyar munkahelyekre gondolok elsősorban, de a közelmúltbeli negatív tapasztalatok miatt inkább nem tettem.
2017. jún. 19. 21:48
32/35 anonim válasza:
Kérdező, miért baj ez neked? Miért baj, ha a szexről beszélnek? Nem az a lényeg, hogy miről beszélnek, hanem hogy hogyan! Ha te kibeszélsz másokat, szidod őket a hátuk mögött, mennyivel vagy különb náluk? Talán a szokásaik mások, mint a tiéd, de a lelked semmivel sem jobb, mint az övék! Ne a gyűlölet és a harag irányítson! Hány, de hány szegény ember volt, akik inkább a halált választották volna, minthogy rosszt tegyenek. Mindnek az Isten hit volt az alapja. Kérdező, bajod van azzal, amiről beszélnek. De te vajon miről beszélnél? Vajon mennyivel lenne jobb és szebb, amiről te akarnál beszélhetni? Kérdező! Soha ne mondj rosszat senkiről! Ha valakire haragszol, arra főleg ne mondj rosszat! Legyél jó vele, de ne álszentségből, legyen a célod az, hogy ő is jó legyen. Ne hallgass azokra az emberekre, akiket a sátán irányít! Legyél bátor! Legyél jólelkű! Legyél kedves, béketűrő, türelmes, és segítőkész! Legyen a célod, hogy mások is azok legyenek! Ne hallgass azokra, akiknek a sátán feltüzelte a lelkükben a gonoszságot! Ezek még azokat a gonoszságokat is felhasználják, akár maguk ellen, ami téged botrákoztat! Persze, hiszen a sátántól való dolgokat beszélnek, mivel a sátán eltorzította a lelküket! Te mindig legyél jó! Ne hagyd, hogy legyőzzön téged a rossz, inkább a rosszat győzd le jóval! Ne szidj senkit, se a háta mögött, se sehol, mutass példát, ne hagyd, hogy a gonosz magával rántson, inkább te változtasd meg az embereket jóvá. Ne haragudj senkire, legyél jó, a szidalmaknak állj ellen, ne legyenek igazak rád úgy viselkedj, és soha ne bánts meg senkit! Legyél erős, bátor, mutass utat a többieknek!
33/35 A kérdező kommentje:
32: Uramatyám! Te hallod, szerintem egyszer menj el egy gyárba, vagy hasonlóba, és az ott dolgozóknak add elő ezt az egészet. Majd meglátod, hányan fognak körberöhögni, meg hányféle bunkó beszólást kapsz. Már ne haragudj, de nekem olybá tűnik, hogy te valamiféle mesevilágba képzeled magadat.
2017. júl. 3. 10:08
34/35 anonim válasza:
Programozóként melózom egy hálózatfejlesztő cégnél, velem szempen a főnök, mellettem az öccse... szinte folyamatosan kvákat nézünk, aztán ha találunk valami nagyon jót, akkor sorsot húzunk ki próbálja fel.
35/35 anonim válasza:
Nem munkahely függő szerintem, hogy központi téma - e a szex.. Ahol sokan dolgoznak, és vegyes ffi / nők vannak, ott biztosan beszédtéma.
Ha betévednék pár hónapra egy multis boltba árufeltöltőként, ott más lenne a téma.
Elsősorban ki hogy tud keresztbe tenni a másiknak. Hierarhia.. ( jól írtam ? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!