Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az aljább munkahelyeken...

Az aljább munkahelyeken (gyár, közmunka stb. ) miért ennyire központi téma a szex, meg a kollégák nemi élete?

Figyelt kérdés
Vagy nem csak az efféle munkahelyeken szokás, hanem az irodákban, hivatalokban is? Tényleg nem tudom, csak kérdezem, ha tévedek, kijavíthattok.
2017. ápr. 28. 13:00
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
10: Csak fura volt avval szembesülni, hogy alapjában véve ettől függ, hogy emberszámba veszik-e az új dolgozót a kollégák.
2017. ápr. 29. 10:10
 12/35 anonim ***** válasza:
96%
Én is voltam ilyen helyzetben, ezek miatt hagytam ott a munkámat is. Agyfa.szt kaptam már, hogy napi szinten azzal szí.vat egy 50es vén fószer hogy énnekem mikor lesz már pasim, meg gyerekem. Agyam szétszállt már tőle. Semmi köze nincs hozzám és ezzel zaklatott minden alkalommal. Annyit tanultam ebből soha többet, senkinek nem fogok magamról semmit mondani, csak hazudni fogok, akkor legalább békén hagynak. Hazudni kell, neked is ezt tudom ajánlani, kérdező! Sose mond el senkinek hogy élsz, kivel élsz, mit csinálsz!
2017. ápr. 30. 14:41
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

"Az aljább munkahelyeken"

Mikor tanuljátok meg végre?! Nincs olyan, hogy "aljább" (na ilyen kifejezés meg főleg nincs), és nincs olyan, hogy alatta-fölötte, alantas, nem alantas MUNKA, csak olyan van, hogy MUNKA, amit el kell jól végezni!!

2017. máj. 10. 03:30
 14/35 A kérdező kommentje:
13: Azért egy szalagmunka, közmunka, kőmüvessegédmeló nehogymár egy kategória legyen egy irodai munkával, színházi rendezvényszervezéssel, egyetemi tanítással. Pedig én sem dolgoztam még utóbbiakhoz hasonlót.
2017. máj. 10. 04:40
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Irodában dolgozom (bank), ott a "legdurvább" szexuális jellegű beszólás az illető hölgy háta mögötti "de csinos ma Viki" volt.
2017. máj. 10. 09:02
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább embertől függ, mint munkahelytől. Én sosem dolgoztam fizikai munkát meg gyárban. Eladó voltam ugyan, de ott kb. egyedül voltam meg a hülye vásárlókkal :D. De dolgoztam többféle irodai környezetben. Mostani környezetben én nem tudok arról, hogy a dugás központi téma lenne, legalábbis a mi részlegünkön nem (1x volt egy csaj, aki kicsit túl sok infót adott le arról, hogy mit csinált, amíg külön volt a se veled, se nélküled pasijától, akkor eléggé megütközve nézett mindenki, aki ott volt, nő és férfi egyaránt... szóval itt nem szokás ez). De másik helyen meg volt egy ilyen minden lében kanál nő... nem közönségesnek mondanám vagy szexmániásnak, hanem inkább olyannak, akinek nincs szűrő a száján, és nem tudja, miről illik beszélni. Voltunk egy rendezvényen, ahol megpróbáltam stikában bevenni a fogamzásgátlómat, ő persze ott figyelt, észrevette, és elkezdte mondani, hogy miért nem naptármódszerrel meg Pharmatexszel csinálom, mert annak kevesebb a mellékhatása... de másoknak is osztotta az észt, pl. az egyik kollégámnál, aki szakított az előző pasijával és összejött egy újjal, elkezdte kérdezgetni, hogy azért volt-e a szakítás, mert az előzővel nem volt jó a szex...
2017. máj. 19. 11:57
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Vannak mindenütt ilyen egytengelyes agyúak, néha egymásra is gyűlnek rendesen. Ilyen küldetéstudat ha ésszel társulna, mi minden lehetne, nem? Így meg csak ez az egy.
2017. máj. 20. 12:33
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyárban dolgoztam és a huszonéves csajokbak folyton ez volt a témájuk. Egyik folyton azzal jött hogy egy nős ember szeretője és az milyen jó. Ha nem pasizol meg bulizol azt lenézik. Mivel én aszex vagyok nekem nincs szükségem erre, meg is mondtam hogy nem érdekel. Persze hogy kibeszéltek de jókat röhögtem rajtuk magamban, egyáltalán nem érdekelt. Egyszer az egyik kérdezi. Tudod mi kell neked? Kérdezem hogy mi. Erre ő: egy faszi. Mondtam hogy nem, de ő erősködött hogy már pedig nekem az kell. Inkább ráhagytam és otthagytam a fenébe.
2017. jún. 12. 17:08
 19/35 A kérdező kommentje:
18: Na igen. Úgy általában nem szeretik, ha valaki valamiben különbözik tőlük, másképp él, vagy ilyesmi. És néha reflexből próbálják a saját fajtájuk útjára terelni, mintha csak az lehetne a normális.
2017. jún. 13. 09:17
 20/35 anonim ***** válasza:

"Azért egy szalagmunka, közmunka, kőmüvessegédmeló nehogymár egy kategória legyen egy irodai munkával, színházi rendezvényszervezéssel, egyetemi tanítással. Pedig én sem dolgoztam még utóbbiakhoz hasonlót."

Én irodában dolgozom, bírók mellett, itt mi is néha úgy érezzük, hogy hozzájuk képest "aljább" munkát végzünk (mert úgy viselkednek velünk), pont az ilyen gondolkodásmódnak köszönhetően...

2017. jún. 15. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!