Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényeg gáz fiatalon szülni?

Tényeg gáz fiatalon szülni?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és 20 hetes kismama. 6 éve dolgozok, fősulit is levelezőn végeztem.

Egy multinál vagyok jó pozícióban, de nekem ez nem szól semmi különösebbről, mint pénzkeresés, bár szeretem is, de nem ez az életem.

A férjem akivel 6 éve vagyunk együtt vezetői pozícióban van 34 éves, megvan mindenünk, ház, kocsi, feleslegesnek érezzük még évekig várni a semmire kb, és húzni az időt.

Én nem érzem magam fiatalnak a szüléshez, de a munkahelyemen a 28-30+ nők akik nagyrészének nincs gyereke mindig "oltogatnak", vagy megkérdezi valaki, hogy terveztétek? Vagy szóvá teszik, hogy nem félek hogy majd nem találok gyes után hasonló jó munkát? A hátam mögött meg már megjegyezték, hogy persze, hogy a legfiatalabb megy elsőnek szülni..De miért ilyen fura ez? Nem vagyok 16 éves tinilány..

2017. ápr. 3. 19:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Manapsag azert furcsalljak ezt, mert sok no meg ott tart 30 evesen is, ahol a 20 evesek. Szombatonkent partik, hetkoznap beules, shopping, stb. A 30-as az uj 20-as. "

Oh, ki is ítélkezik?

2017. ápr. 4. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!