Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tovább? már nem bírom...

Hogyan tovább? már nem bírom (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

munkát szeretnék váltani, egyszerűen nem bírom ami a jelenlegi munkahelyemen folyik. Állandó gyűlölködés, mindenkit kibeszélnek, mindenkire köpködnek és már-már nevetségesen játsszák a fejüket. A munkában, hogy segítsenek külön kérvényt kell benyújtani mindenki a főnöknek nyal, mert aki nem hódol be neki, vagy nem nyal, azt kicsinálja.

Én ezt szerintem hosszútávon nem fogom bírni.

Szeretnék váltani de félek, hogy máshol sem lesz jobb a helyzet.

ti mit tennétek?

2017. márc. 29. 12:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetöséged van: VAGY maradsz, VAGY továbblépsz.

A helyedben a második lehetöseget választanám, ha netán az sem tetszik, még midnig tudsz váltani máshová

2017. márc. 29. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

hát igazából máshol sem sokkal jobb a helyzet.

Nekem legutóbb volt egy jó kis irodai munkám, és nem is ment a másik széjjel verése, de ha nem volt dolgom a leveleim olvasgattam, persze céges gépen.

Na ki is raktak.

Keress olyat ahol jobb a helyzet valamivel, mindenhol megy a szemétkedés, felvesznek egy olyan embert aki be van gőzölve, stb.

2017. márc. 29. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

sok sikert, szerintem mondj fel, aztán hello, mész máshova.

ha az sem jó, akkor következő, így tovább.

2017. márc. 29. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez megy, sokszor felmondanák ha nem egyedül lennék a fiammal..tíz éve már. Felszabadulok ha szabira mehetek végre de utoljára húsz éve voltam két hét szabin mindig én húzom a rövidebbet. Eddig ez volt de mostanában nem, próbál kicsinálni a főnök azon csak röhögök- mindenkivel ilyen!!!- néha olyan mintha börtön lenne. Na, ez vár rád.. :D

Mindenhol emberek vannak, jók is, rosszak is, talán olyan munkát kéne választanod ahol nem vagy köztük- pl. futár, mittudomén..,állatorvos :P..,

2017. márc. 29. 13:04
 5/9 anonim válasza:
100%
Én elkezdenék állást keresni, és ezen a munkahelyen csak addig maradnék, amíg nem kapok egy új állást. Amiket itt leirtál, azok alapján szerintem jóval több, mint 50℅ az esélye annak, hogy a másik munkahely jobb lesz, mint ez, akkor pedig érdemes megpróbálni váltani. Ez a mostani egy elég személyiségromboló munkahelynek tűnik.
2017. márc. 29. 13:12
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

(futár és állatorvos sem leszek :D sem pénzem sem eszem nincs hozzá + a látásom miatt nem lehet jogsim.)

Minimálbért kapok amiből egyedül tartom el magam, de sokszor úgy játsszák ki, hogy még 80.000ftot sem kapok kézhez...

Gondolkodom, hogy elmegyek egy másik gyárba, de már ott tartok, hogy lassan még a kasszázást is bevállalnám egy multiban..

további válaszokat is várok

2017. márc. 29. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint nem sok helyen dolgoztál még. Ezért megéri váltani, legalább megtapasztalod hogy ez a mostani munkahelyi környezet gyakori-e máshol, vagy csak egy kirívó eset.
2017. márc. 29. 13:24
 8/9 A kérdező kommentje:
nem, még nem dolgoztam máshol. Menekülnék is, de nincs rá garancia, hogy ott normálisabbak lesznek.. Mondjuk ennél csak jobban kereshetek..
2017. márc. 30. 23:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy időre egyébként bevállalnám a helyedben a kasszázást. Voltam gyárban és kasszáztam is. A boltban jutott mondjuk minden műszakra tíz hülye vevő, és ötszáz normális, míg a gyárban 12-en voltunk egy csoportban, és csak egy emberrel jöttem ki jól. Ahogy elnézem a kérdésed, nálatok is ez a helyzet.
2017. ápr. 1. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!