Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem bírom tovább!?

Nem bírom tovább!?

Figyelt kérdés

Szóval már nagyon régóta csesztet egy fiú!

Már elegem van!Nem bírom tovább!Valamit tennem kell,vagy

megőrülök!Már rengeteget sírtam emiatt!Ma is cshesztettek,és ma is sírtam!Már mindent próbáltam!Szóltam ofőnek,hiába 1-2 hétig békén hagyott,utána folytatta.Szóltam anyumnak,apumnak.Ma is.De ők sem tesznek semmit.Apum szerint hagyjam a francba,de nem bírom mert nem bírom ezt elviselni ha bántanak!Anyum meg leszharja!Nem érdekli.Mit tegyek?

Már elegem van.Most is már remegtem,sírógörcsöt kaptam mert már nem bírom.:(

2015. máj. 13. 19:59
 1/7 A kérdező kommentje:
bocs,nem ide akartam!
2015. máj. 13. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
kor, nem? (nem nem nem, hanem hogy fiú vagy e vagy pedig leányzó.)
2015. máj. 13. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Cukkol? Vagy piszkál? Vagy ver?

Szólj vissza neki te is vagy ne vegyél róla tudomást, nézd levegőnek. Egy idő után abba fogja hagyni.

2015. máj. 13. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Szüntesd meg egy célzott rúgással a lába közé. Ennyi. Vagy egy bal-direktel az orrába.

Én is így intéztem és azután nagyon jó barátok lettünk.

2015. máj. 13. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem is csinálták, az általános és a középiskolában is, fiú és lány osztálytársak is (fizikailag nem "bántottak", de szavakkal volt, hogy annyira durván, hogy olyan osztálytársaim is kiálltak mellettem, akikkel amúgy nem voltam túl jó viszonyban, hogy hagyjanak már békén:(

Szóval teljesen megértelek.

Néhány helyzetre ma is elég rossz szájízzel gondolok vissza, pedig évtizedek teltek el azóta...

Az én osztályfőnököm csak rontott a dolgon. A szüleim meg mit tehettek volna?

Első esetben az iskolaváltás volt csak a megoldás (2 év szekálás után), mondjuk nem ezért váltottam iskolát, hanem a tanulási lehetőségek miatt, de igazán örültem, hogy új közegbe kerülök.

A középiskolában a "főkolompos" egy év után szerencsére elkerült az osztályból (ennek megint csak semmi köze nem volt hozzám), a többi úgy egy év után leszállt rólam. De érdemben nem tettem érte semmit (felváltva próbálkoztam a figyelmen kívül hagyással, és a visszaszólással, hiszen mindig ezeket emlegetik, de őszintén szólva nem használt, szerencsére "rám untak")

A legjobb esélyed az lehet, hogy a szüleiddel érteted meg, hogy mekkora a probléma, és ha lehet, válts iskolát! (Úgyis mindjárt itt az év vége - nem lehet, hogy a szünetben "megfeledkeznek" rólad? Vagy több éve tart?)

Ha a szüleiddel nem lehet beszélni, akkor kérj külső segítséget (pl. egy tanárt - valószínűleg először kénytelen lennél az osztályfőnökhöz fordulni, bár az enyém csak megnehezítette az életem, nem is kevéssé, mivel az engem cseszegetők voltak a kedvencei:(, esetleg iskolaphszichológust, bárkit!) - Vagy akár mondd meg a szüleidnek, ha ők nem veszik komolyan a problémád, akkor külső segítséghez fordulsz - nem túl "elegáns" megoldás velük szemben, de hátha kinyílik a szemük...

2015. máj. 13. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit csinál pontosan, hol, milyen helyszínen, és hány éves?
2015. máj. 13. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:

kérj segítséget valami helyi kajak sráctól és verje szarrá az illetőt

csak ebből értenek a hülye emberek

2015. máj. 14. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!