Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem bírom tovább! Mit tegyek?

Nem bírom tovább! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm a munkahelyem, de legfőképp a kollégáim zömét. Állandóan délután kell dolgoznom, soha nincs szabad hétvégém, havi 4 szaros szabadnapot kapok.... Állandóan parancsolgatna nekem mindenki, mintha a főnököm lenne.... Mellé még a sok szemét embert is el kell viselnem. Kereskedelemben dolgozom... Napok óta úgy megyek be,hogy azon zakatolok, hogy otthagyom az egészet. Nem érdekel mi lesz.

Folyamatosan keresgélek mást,de a szomszédos városban lenne csak lehetőség,ahol miután kijönne az útiköltség a pénzemből maradna 70.000 forintom. Albérletben ez nem megélhetés....

Nem tudom mit tegyek, hogy találjak normálisan fizető állást,ami jobb is

2015. nov. 12. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek teljesen.

Én is dolgoztam régen kereskedelemben, és nálam is ugyanez volt a helyzet.

Ott is hagytam a francba mindegyiket, engem ne oktatgassanak ki, pláne úgy nem, hogy rendesen elvégeztem mindig a munkámat.

Hiába mondják sokan, hogy más is lenyeli ezeket a dolgokat, és dolgoznak ott tovább, azért ez nem ilyen egyszerű.

Hosszú távon nagyon káros lehet, ha ilyen idegörlő körülmények között dolgozol.

Szerint lépj tovább, bár valóban nem könnyű manapság viszonylag jó munkát találni.

Hány éves vagy amúgy, és milyen nemű?

Milyen munkakör érdekelne?

Vagy kizárólag csak kereskedelemben gondolkozol?

2015. nov. 12. 12:10
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
szerintem neked a legfőbb problémád az, hogy magadban durrogsz, viszont a munkahelyeden nem nyitod ki a szádat. Hidd el, ha normális hangnemben helyrerakod, akik téged ba..tatnak, le fognak rólad szállni. Igenis harcold ki, hogy neked is jár a hétvége, vagy egy szabad délután, főként ezt a közvetlen feletteseddel kell megbeszélned. Biztos elsőbbséget élveznek a családosok, vagy az idősebbek, de neked ugyanúgy jár a szabadnap és a hétvége is. Lehet, hogy túl érzékeny is vagy és már egy szimpla kérést is parancsolgatásnak veszel. Ha valaki nem a megfelelő hangnemben beszél veled, mondjuk tényleg azt mondja, hogy csináld meg ezt vagy azt, akkor mond meg neki, hogy létezik egy varázsszó, ami úgy hangzik, légyszíves, egyébként meg tudod mi a dolgod, nem kell figyelmeztetni mindig. Intelligensen, kulturáltan kell ezeket lerendezni és hidd el, le fognak rólad szállni és keresnek más balekot. Szóljál, hogy te hétvégén elutazol, vagy épp egyik délután orvoshoz kell menned, tehát úgy írják meg a beosztásodat. Nyisd ki a szád, ne legyél túl érzékeny és hidd el, jobb lesz a helyzet.
2015. nov. 12. 12:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Na persze, aztán majd megkapja, hogy ha nem tetszik az ottani rendszer, akkor el lehet menni. :S

Nagyon kevés az olyan munkahely, ahol szép szóval el lehet bármit is érni.

Még ha el is érnél valamit, akkor meg a következő létszámleépítésnél csodálkozni fogsz, hogy az elsők között fognak megválni tőled... :S

Sajnos ez az általános tendencia, nagyon ritka, amikor jól tudsz kijönni egy hasonló szituból.

2015. nov. 12. 12:31
 4/12 A kérdező kommentje:

1-es!

Fiú vagyok, 27 éves. A röhej az, hogy 7 évvel ezelőtt engem oda biztonsági őrként vettek fel,mára már a rendeléstől kezdve mindent csinálok,úgy,hogy nincs is meg róla a szakmám. Egyáltalán nem érdekel a kereskedelem,a legszarabb munka a földön! Engem a sírköves szakma érdekel! Egyáltalán nem engednek el hétvégén! Nyáron próbáltam megbeszélni a főnökkel,hogy elmennék a barátaimmal strandra,mindenki hétvégén ért volna rá,és nem engedett el!

Gyűlölöm,hogy én azért szenvedjek,hogy egy majomnak jó legyen....

2015. nov. 12. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok:

Ha ennyire gizdák veled, akkor szerintem nem kérdés, hogy lelépj onnan minél előbb.

Hátha máshol rendesebbek lesznek hozzád.

2015. nov. 12. 12:58
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Tudjátok az a legnagyobb baj, hogy mindenki beszari és nem meri kinyitni a száját. Hiába mondják, hogy kirúgnak, marhára nem fognak kirúgni, mert az ország lassan fele külföldön melózik, minden plázába eladót keresnek, nincs egy normális pincér sem már lassan sehol. Úgyhogy meg kéne fordítani végre a kockát, és a munkavállalóknak többet adni, engedni és korrekt körülmények között dolgoztatni.

Amíg ez a lavina nem indul el és a munkaadó fenyegethet naponta a kirúgással, addig nem is fog semmi változni.

2015. nov. 12. 13:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Hagyd ott. Költözz szüleidhez vagy akármi. Ezt nem folytathatod!
2015. nov. 12. 13:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Leszarom ha kirúgnak! Nem tudok a szüleimhez költözni! Apám meghalt, anyám itt hagyott egy csávóért,világ életünkben albérletben éltünk
2015. nov. 12. 13:19
 9/12 Kései Sirató ***** válasza:
Én abszolút megértelek. A helyedben én is beadnám a felmondásom. A sírkövességből végzettséged is van? Ha igen, akkor azon a vonalon érdemes másik munka után nézni. Ha nincs, akkor is lehetnél biztonsági őr máshol (pl autó szalon, v egy másik hipermarket.. Én szívbaj nélkül eljönnék. A lelki egészség fontosabb. A stressz beteggé tesz. Lépj!
2015. nov. 12. 15:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a biztonsági őrködés sem. Nem akarok többé kínlódni az emberekkel. Nincs meg a sírköves szakmám,de egyik ismerősnél,aki az,és van egy műhelye dolgoztam egy ideig,megtanultam csiszolni,követ önteni,de közel sem tudok annyit erről,mint kéne,illetve apám rengeteg évet dolgozott benne, a helyi sírkövesek jól ismerték,rólam pedig tudják, hogy kinek a fia vagyok. Így talán tanulgathatom is majd a szakmát, amellett, hogy dolgozom benne. Tavasszal szeretném megpályázni a dolgot,most egyenlőre leálltak az ilyen munkák, addig nem hiszem, hogy idegileg kibírom
2015. nov. 12. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!