Nem bírom tovább! Mit tegyek?
Gyűlölöm a munkahelyem, de legfőképp a kollégáim zömét. Állandóan délután kell dolgoznom, soha nincs szabad hétvégém, havi 4 szaros szabadnapot kapok.... Állandóan parancsolgatna nekem mindenki, mintha a főnököm lenne.... Mellé még a sok szemét embert is el kell viselnem. Kereskedelemben dolgozom... Napok óta úgy megyek be,hogy azon zakatolok, hogy otthagyom az egészet. Nem érdekel mi lesz.
Folyamatosan keresgélek mást,de a szomszédos városban lenne csak lehetőség,ahol miután kijönne az útiköltség a pénzemből maradna 70.000 forintom. Albérletben ez nem megélhetés....
Nem tudom mit tegyek, hogy találjak normálisan fizető állást,ami jobb is
Ajánlanám tanulmányozásra a munka törvénykönyvét. Nem csak a munkáltatóknak van ám az és bárki hozzáférhet az interneten.
Egy héten KÉT pihenőnap jár, ha csak nem feketén dolgozol...
Szépen tanulmányozd át hogy tudd mihez van jogod. Ha emiatt kirúgnak, akkor panaszt tehetsz az illetékes szerveknél. Jó eséllyel még pert is nyersz.
Ha feketén melózol, akkor van gáz.
Egyébként én azt mondanám 70 ezer is több mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!