Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pstzichés zavarokkal, enyhe...

Pstzichés zavarokkal, enyhe depresszióval helyt tudok állni az új munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Van egy Kisfiam. A lelki állapotom romokban hever. Párkapcsolati problémák, elutasítás, szakítás. Nem a fiam apja.

Elküldtek a munkahelyemről, benzinkút, emberek között voltam. Most kilátásban van egy másik vidéken. Táppénzen vagyok jelenleg. Nemsokára kezdhetek ott, de rettegek hogy nem tudok helyt állni. Minden gondolatok a "pasi" körül forog. Betegesen szeretem. Nem kérek oltó válaszokat. Kaptam már eleget. Kérlek aki hasonlóban volt írjon pár szót. Iszonyatosan szeretem. Nem tudok túllépni.

2017. márc. 28. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem.
2017. márc. 28. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Élj a fiadért és döntsd el, hogy helytállsz.
2017. márc. 28. 21:39
 3/5 gago77 ***** válasza:
Szegeny gyerek!!
2017. márc. 30. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Én csak magamból indulok ki: én nem tudtam helyt állni új munkahelyen. De nagyon erős depresszióm van, minden nap döntöm magamba reggel az energiaitalt, ha rám jön, zabálok, ha lehangolt vagyok, a sötét szobában sírok, stb. Továbbá egyre kevesebb emberrel kommunikálok, azon a munkahelyen se voltam erős a kommunikációban, ahonnan kirúgtak. Akkor 21 éves voltam. Minden reggel azzal kezdtem, hogy "na, ma is létezni kell, b a s s z a m e g!"

Szóval depresszióval hosszú távon nem sokra mész. Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan privit. Szívesen kifejtek mindent.

2017. márc. 30. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha muszáj, mert valamiből (jelen esetben a munkádért kapott fizetésből) meg kell élni, akkor helyt fogsz tudni állni.
2017. márc. 31. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!