A nagyobb mellű nőkkel miért olyan bunkó a kollégák?
Nem hiszem, hogy a mellei miatt.
Én pont fordítva láttam, még idősebb nővel is sokkal előzékenyebbek, udvariasabbak a férfiak, mint a laposakkal. Egy telt nő jobbat, többet kap a férfiaktől, minden mellékgondolat nélkül is.
#4 nem hiszem, hogy ez így lenne. Nekem viszonylag kicsik a melleim, pontosabban átlagos, 75B, ehhez pedig vékony vagyok, a sporttól formás combokkal, popsival és lapos hassal, plusz az arcomat is szépnek tartják. Rengeteg pasinak bejövök és sosem voltak bunkók velem, csak mert nincsenek óriási melleim, sőt sok pasinak kimondottan a kisebb, feszesebb mellek tetszenek. Szóval nem a mellméretedtől függ, hogy tetszel-e a pasiknak, volt egy husis osztálytársam nagy mellekkel, de le se szarták, mert dagi(szegény)...ergo az összkép számít.
A kérdésre is válaszolva, sosem vettem észre, hogy valakivel csak a mellmérete miatt másképp bántak volna, a kolléganőddel sem amiatt bánnak másképp, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!