Mitcsinaljak? Van 1ember a munkahelyemen, kollegak vagyunk es 1ik naprol a masikra nemkoszon.
Igy kezdodott az egesz hogy joba voltam vele elejen de akkoris ereztwm h valami nem stimmel vele. Valakitol azt hallotam vissza hogy azert bunkozik velem mert biztos irigy ram.Megkerdezeni nemfogom h mibaja velem mert az a gyulolkodo tekintete meg hozzatarsolu bunko fej amilyen lett..
Gondolkozok mar rajta hogy ott hagyom ez miatt melot mert nbirom mar elviselni csapkodja a termekeket, beszologat munka kozbe.. Mitcsinaljak? Esetleg szoljak fonoknel h tegyen at masik helyre? Csak vele meg joban van. Nemtudom mitcsinaljak varom a Valaszokat.
Hülyeség lenne otthagyni a munkát.(Röhögni fog a markában)
A másik ember ha nem kedveli mindent megtesz hogy kibasszon veled.
1 szabály: Ne Hagyd magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Soha!!!!!!
Légy határozotttab, viccesen hergeld fel, viccesen szóljál be neki.
Csapodja a termékeket? Amikor ezt csinálja pont itt a labda nálad szólj be viccesen neki, mi van idegbeteg, vagy ballábbal keltél fel, és röhögj a képébe. 1-2 nap után rájön arra, hogy veled nem lehet ujjjat húzni. Mivel nagyon nehéz munkát találni az ö szemszőgéből nézve ez miatt megfog kényszerből barátkozni veled. Tapasztalat......Hány iylet csináltam munkahelyemen, mindig felmondtak akik engemet nem kedveltek, és a többiek lettek a barátaim. Kollégád igazából nem adhat neked ultimátumot mit csinálj! Csak a főnököd 2 számú szabály, de ha te rákérdezel kollégádtólmert uj vagy az megint más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!