Titeket zavarnak a feltünősködő kollégák?
Itt azokat értem, akik egy pozícióban vannak mint Ti; Ti keményen és rendesen dolgoztok, ezt nem hangoztatjátok, ők mégis magukról mindig mondogatják, hogy rengeteg a munkájuk és mennyi mindent kell csinálniuk és mennyire elfoglaltak. De közben látszik rajtuk, hogy élvezik, ahogy ezt mondjogatják.
Pl Előző munkahelyemen is volt pár ilyen ember - ugyanazt csináltuk, én nem mondogattam senkinek hogy épp mennyi a dolgom, mennyire vagyok elfoglalt, ők megállás nélkül ezt szajkózták. Egyszer rengeteg dolgom volt és 7 órán keresztül mosdóba sem tudtam menni, senkinek nem hangoztattam, kolléga 3-4 órán keresztül nem ment ki és utána büszkén újságolta a főnökének, hogy még nem ment szünetre.
Szerencsére itt már nincs ilyen kollégám - Ugynis; Engem zavar valami miatt, ha valaki megállás nélkül a saját munkájának a nehézségét és mennyiségét ecseteli, főleg, ha egy pozicióban vagyunk. Ha bírja, csinálja, ha nem bírja, szóljon a főnöknek, persze lehet néha egy durvább ügy után kiadni magábólk a gőzt, de nem folyamatosan, az bosszantó.
Ennél már csak az a rosszabb, amikor az irodából kiviszi magával az ebédlőbe, a dohányzó helyre, a büfébe, mindenhova és menekülsz ha meglátod, mert 5-10 perc nyugira kimész, de ő az irodát viszi ki hozzád.
Volt már ilyen kollégátok? Zavart Titeket? Hogy kezeltétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!