Szerintetek mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Végzős egyetemista vagyok, most nem részletezném milyen szakon. Az a lényeg, hogy a négy év alatt rájöttem, hogy egy undorító szakot választottam. A képzés minőségét inkább hagyjuk, a fizetést szintén, a felelősség persze hatalmas. A gyakorlatok során volt időm sajnos belelátni a rendszerbe, és látom, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene. A kutyával szebben beszéltek, mint velünk, és gyakorlatilag minden időd le van kötve.
Én nem akarok ilyen munkahelyen dolgozni, ahol azzal szembesülök, hogy teljesen rossz a rendszer! Az emberek kiégtek, a felelősség pedig hatalmas, ahogyan a követelmények is, ráadásul az iskola nem ad megfelelő szintű képzést! Én nem akarok azért börtönbe menni, mert valahol nem adták le kellőképpen az elméleti részt, vagy mert a gyakorlatok alatt egyszer nem csinálhattam , de még csak nem is láthattam azt, amit napi szinten rutinszerűen csinálnom kellene. Én nem vállalom be ezt a rizikót, főleg nem ennyi pénzért, plusz ekkora felelősséggel.
Szóval a kérdésem arra vonatkozva, hogy szimpla bsc diplomával mit érek, ha nem szeretnék dolgozni azon a területen, amit tanultam? Tanulni már nem szeretnék, max egy éves okj tanfolyam. Talán külföldre kellene menjek mosogatni? Vagy menjek gyári munkára, oda meg lehet túlképzett lennék? Vagy mit ti mit tennétek a helyemben? Abban, amit tanultam nem tudom, hogy szeretnék-e dolgozni mert egy rohadt szemét rendszer az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!