Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gáz, ha 17 évesen még nem...

Gáz, ha 17 évesen még nem akarok diákként dolgozni nyáron?

Figyelt kérdés

A környezetemben szinte mindenki megy valahova nyáron, de nekem valahogy egyáltalán nincs kedvem ahhoz, hogy fizikai munkát csináljak. Főleg azért, mert gerincferdülésem miatt nem is végezhetek komolyabb munkát. Egyszer voltam két napot egy Tescoban, de ott csak még jobban elvették a kedvemet ettől. Jelenleg sima gimnazista vagyok, de mixing-hangmérnöknek szeretnék továbbtanulni.

Szüleim is mondták már, hogy kéne valamit csinálnom, de ezek közül mind fizikai.

Gáz, ha nem fogok dolgozni?

2017. márc. 23. 07:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem gáz. Én max 3 hetet dolgoztam összesen diák éveim alatt. 2 hét szilva szedés, amit utáltam mert tériszonyos vagyok, 1 hét bálázás. Bálázásnál én csak a traktort vezettem + amikor hordtuk be, segítetten elrendezni a bálákat. Nem volt olyan rossz, a szilva szedésnél jobb + sokkkkkal többet fizetett. Most már van rendes munkahelyem, fizikai munka de nem nagyon kell megerőltetnem magam, inkább a por meg a meleg zavar.. de a fizetés nagyon jó.
2017. jún. 29. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!