Nem akarok dolgozni jarni nincs kedvem itthon szeretek lenni csak mi csinaljak?
Figyelt kérdés
meg a halalt is stivesebben valasztanam mint hogy dolgozzak de meg az ongyilkossagot is elcurnam, vegzettsegem sincs mit tegyek??2017. márc. 16. 18:53
1/22 anonim válasza:
végzettség nélkül mégis mit vársz? Látod, ezért kellett volna tanulni. Mást nem tehetsz menj dolgozni. Max, ha akarsz érettségizz le munka mellett.
3/22 anonim válasza:
Uramiaten. Ahelyett hogy itt irogatsz ilyen baromságot tanulj inkább valamit hogy ne legyél semmirekellő..
4/22 anonim válasza:
Megértelek. Belehugyoznék a konnektorba ha dolgozni kéne járnom.
5/22 anonim válasza:
Szociális fóbiád van?
Én nagyon introvertált vagyok és szorongó, beilleszkedni nehezen tudok, szóval megértem. Mégis muszáj pénzt keresni, sajnos így működik a világ...
6/22 anonim válasza:
Az ilyenekből lesznek a legjobb youtuberek. Szinte nulla munka otthon - ostoba dumák - és biztos megélhetés... még vagy 3-4 évig. Amíg a sok nézőzombi meg nem unja őket. De legalább addig is késleltetheted az elkerülhetetlent.
8/22 anonim válasza:
Ez esetben mehetsz csövelni az utcára.
Szerinted én szeretném tanulni a matekot? Nem.
Mi lenne, ha tanulnál, és keresnél egy szakmát amit jó esetben élvezni is tudsz?
Ne haragudj, de szánalmas vagy.
Ki fog eltartani?
Egy lusta ember vagy, aki csak várja, hogy mindent kapjon zéró munkával.
9/22 anonim válasza:
Trolloló :D
A kérdező lepontozott mindenkit. Elkenyeztetett, unatkozó tini.
10/22 anonim válasza:
Csinálj 5-6 gyereket és többé nem kell dolgozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!