Nem akarok dolgozni jarni nincs kedvem itthon szeretek lenni csak mi csinaljak?
Figyelt kérdés
meg a halalt is stivesebben valasztanam mint hogy dolgozzak de meg az ongyilkossagot is elcurnam, vegzettsegem sincs mit tegyek??2017. márc. 16. 18:53
11/22 A kérdező kommentje:
en senkit se pontoztam se fel se le, nem szoktam ezzel foglalkozni, gyereket se akarok soha, tonkre akarom tenni magam vegleg ugy hogy elpusztuljak.
2017. márc. 17. 18:14
12/22 anonim válasza:
Nekem van végzettségem bőven, de utálok bejárni olyan helyre, ahol legtöbben csak pletykálnak, trécselnek, a munka meg lepasszolva 2-3 embernek. (Abból egy én vagyok :D) és még engem fenyeget kirúgással a főnök. Hát, rúgjon ki nyugodtan. Biztos, hogy nem leszek öngyilkos, sem azért, mert dolgozni kell, sem azért, mert elküldenek.
13/22 anonim válasza:
Kérdező, neked problémid vannak. Keress fel egy szakembert, hogy segítsen.
14/22 anonim válasza:
szerintem csak troll és unatkozik
15/22 anonim válasza:
14-es ha azt hiszed 5-6 gyerekkel nincs munka/nem dolgozik ezzel az anyuka, akkor gondolt át még vagy 3x azt hogy milyen családanya/családapa lennél vagy esetleg vagy. Boxsi, ne haragudj, lehet nem úgy értetted, hogy nincs vele munka, de ezzel az olvasónak úgy jön le...
16/22 anonim válasza:
15
Sok nő választja a 2-3 gyereket "munkaként" mert az úgy kellemesebb. Persze ehhez apukát is jól kellett választani. Nehogy azt hidd hogy azt csinálják ami rossz nekik.
17/22 anonim válasza:
ne félj kérdező. Ne félj és ujra ne félj.
Értsd jól. Hidd el magadról hogy nagyon értékes vagy.. és jó adottságaid vannak. Gondolkozz hogy mit élveznél csinálni, és menj abba az irányba. Bizz magadba!
Szerintem jó adottságaid vannak. Ha szerencséd van jófej munkatársakra találsz, s ha nem majd váltasz, csak légy bátor mert megteheted.
Üdv.
18/22 anonim válasza:
Menj háziorvoshoz és mondd el neki, h depressziós vagy.
19/22 anonim válasza:
Én tökre együttérzek a kérdezővel.
Legszívesebben nyugdíjba mennék és tök jól ellennék otthon, nem unatkoznék. Nem hiányzik semmilyen társaság.
38/f
20/22 anonim válasza:
Kérdező már nincs.
Nem lehet privát üzenetet küldeni.
Kár bármit is írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!