Nem akarok folyton itthon ülni a könyvek fölé görnyedve. Elpazarlom az éveimet?
én kipróbáltam a cigit és a piát,berúgást 17 évesen...jó lány létemre...de tényleg tényleg szar volt,jól gondolod
20/L
A szüleid nem normálisak, hogy ennyire korlátoznak.
De ha a bevásárlókocsik lopása, a cigizés, a piálás jelentik neked a kalandokat, akkor te sem vagy teljesen az.
Most komolyan ezeket csinálnád? Cigi, pia, bevásárlókocsi lopás.
Ez aztán a tapasztalat...tényleg.
"Nevetni akarok és esőben táncolni"
Jézusom...
Azert szerintem vannak dolgok, amiket nem kell kiprobalnod azert, hogy tudd, hogy azok rosszak. Ha eleg eszed van, es nem csak azert akarsz pl. cigizni, hogy elmondhasd magadrol, hogy kiprobaltad, akkor miert kell megtenned? Fel tudtam ugy noni, hogy sosem rugtam be es nem vettem cigit a szamba, raadasul buszke is vagyok magamra emiatt.
Arrol meg ne is beszeljunk, hogy ha a szuleid nagy nehezen engedelyeznek neked nemi kijarast, es megtudnak, hogy ezek kozul barmelyiket megtetted, biztos lehetsz abban, hogy onnantol kezdve jo okuk lesz soha tobbe el nem engedni teged, amig naluk laksz.
De arrol tenyleg beszelgess veluk, hogy tulsagosan szigoruan bannak veled e tekintetben. Jol tanulsz es az irasodon is latszik, hogy intelligens, normalis ember vagy. Nem hiszem, hogy a szuleidnek annyira nehezukre esne megbizniuk benned, ezert csak puhitsd oket kitartoan! Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!