Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Teljes munkaidős állás mellett...

Teljes munkaidős állás mellett tanulás?

Figyelt kérdés
Napi 8 és fél órában dolgozom, reggel 7-kor indulok, 5 körül érek haza. Túlóra is előfordul, ha nagyon elcsúszok, ilyenkor 6-7 körül. Ez nem olyan gyakori szerencsére, mondjuk heti 1 alkalom. Nagyon pörgős munka, egész nap rohanni, telefonálgatni kell, rendesen lefáradok nap végére. Így meg lehetne csinálni egy levelezős egyetemi képzést? Gazdasági szak. Család még nincs, de a párommal együtt élünk.
2017. márc. 19. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2017. márc. 19. 08:30
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

En 9-10 oras munka mellett csinaltam egy allamigazgatasi diplomat (Corvinus), es egy szamvitel okj-t.

Csak akarni kell.

Ja, az okj vegzesekor mar a fiam is megvolt....

2017. márc. 19. 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Hogy fogsz bejárni a tömbösített órákra? Munka közben?
2017. márc. 19. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem egy dolgozo ember vegzi el ezeket a szakokat igy.
2017. márc. 19. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
meg, de a hobbit(ha van) szórakozást felejtsd el.
2017. márc. 19. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Én most fejezem be az egyetemi képzést ( másoddiploma) és végig dolgoztam mellette. Voltam sajnos közfogis is, iskolában... amikor mennem kellett oktatásra, akkor 2 hétig reggel 7-este 5-ig csúsztattam. Akarni kell.
2017. márc. 20. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
A húgom 3 műszak mellett végzett el levelezőn szintén egy gazdasági szakot. Nem volt egyszerű, volt, hogy éjszakásból ment vizsgázni, pár óra alvás után megint munka, majd vizsga.. De sikerült neki, és csak a szakdolgozata miatt késett egy félévet. Én pl ismerem magam, biztos, hogy nem tudnám megcsinálni. Még részmunkaidőben sem.
2017. márc. 20. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Rugalmas munkaidő (értsd: addig vagy benn, amíg nem végzel, ez lehet, hogy csak hét óra, de lehet, hogy 12) mellett vagyok nappali képzésen. Te tudod, mennyire tudsz koncentrálni fáradtan, vagy mennyi igényed van alvásra, szabadidőre, stb., de szerintem még most vágj bele, amíg nincs baba.

Off:

Amúgy miért lett lepontozva mindenki, aki szerint nem lehetetlen megcsinálni? Csak nem frusztrált itt valaki? :)

2017. márc. 20. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!