Te teljes csendben vagy zene mellett tanulsz? Milyen zene nyugtat meg?
Figyelt kérdés
2016. okt. 26. 16:03
1/4 anonim válasza:
Én már nem tanulok, de otthon éjszakánként dolgozok néha. Olyankor mindig a Warhammer 40k: Dawn of War zenéjét hallgatom.
Illetve érettségi előtt Chopen noktörnöket hallgattam, mindig ugyanazt a CD-t. A mai napig felismerem, ha akármelyik Chopen noktörnt hallom valahol... :)
Ha mindig ugyanazt a zenét rakod be, akkor kialakul egyfajta reflex, mint Pavlov kutyájánál.
A zenének nem kell megnyugtatónak lennie.
2/4 anonim válasza:
En csak teljesn csendben voltam/vagyok kepes tanulni. Piheneskeppen hallgatok zenet persze: Enigma, U2, Coldplay. Ezek mostansag a leggyakoribbak.
3/4 anonim válasza:
Zenére nem tudok tanulni. Vagy csendben vagy tv mellett, de zenére sosem. Imádom a zenét és ha megy, akkor arra koncentrálok és nem a tanulásra. Kivétel a minimál és hasonló elektronikus zenék közül pár, amik monotonok és jobban rááll tőlük az agyam matekra.
Nyugtatni főleg filmzenék szoktak. James Newton Howard pl. Esetleg még Sigur Rós.
4/4 Firedoom válasza:
two steps from hell, audiomachine vagy valami metál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!