Tinik! Nektek mire van időtök az iskola mellett? Lent
kort, nemet is írjatok légyszi..
mikor értek haza az iskolából ?
utána miket csináltok, mettől-meddig?
hétvégén is ?
Hajnalban elmegyek suliba, este 5-6 körül érek haza. Akkor pár perces minikómába esek, aztán megyek tanulni. Ha végeztem, már semmi erőm sincs, megyek aludni.
Szombaton összerázom magam, olvasok, stb.
Vasárnap délelőtt megyek balettra, a délutánom meg szabad.
16/L
hétfő: 17.15
1,5órás kutyasétáltatás( hiperaktív kiskutya :D)
kedd: 15.15
röpi, kutyasétáltatás,gyerekkorepetálás( + felvételi felkészítés)
szerda: 14.45.
kutyasétáltatás,gyerekvigyázás, gitáróra,
csütörtök : 15.15.
kutyasétáltatás, röpi,egyetemi kurzus
péntek : 15.15
kutyasétáltatás, gitáróra, 18.00- tól ,, szórakozás"/ rock koncertre járás :D
szombat : 12ig alvás, filmezés, nagyi látogatás, kutyasétáltatás, délután kimozdulás otthonról ( pl. kirándulás, vásárlás barátokkal / koncertre járás)
vasárnap : 11ig alvás, filmezés, sütés, kutyasétáltatás ...aztán tanulás :)
17L
6:50kor elindulok suliba 4 körül hazaérek az összes tanulnivalót ami következő napra kell megtanulom/megcsinálom,kimegyek játszani a kutyáimmal és alvás
13/l
(Gimi 7.)
7 re bemegyek suliba, fél 3-ra itthonvagyok és szabad a délutánom,max 5-10 percet tanulok és az is csak szakmai tananyag.
Szakközép iskola infószak
Érettségin túl vagyok, most egyetem-előkészítőre járok, ami csak Hétfőn és Csütörtökön van.
Szabad idő: Vásárlás, bulik, koncert, mozi haverokkal...stb :) Vaaagy Könyv írás a hobbim és Szerkesztő - Újságíróként dolgozom :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!