Börtönőrből lehetek TEK-es?
Van TEK-es ismerősöm nem is egy szerencsére, ezért is merek ilyenben gondolkodni. Viszont azt nem tudom, hogy ha csak egy érettségivel rendelkezem és börtönőr vagyok akkor lehetek-e TEK-es. Van olyan ismerősöm aki a TEK-nél van aki azt mondta, hogy kell oda főiskola, de van aki azt mondja, hogy nem kell oda semmi csak protekció.
Na de mind 1 most a kérdés az az, hogy érettségivel rendelkező börtönőr lehet-e TEK-es? Vagy az nem számít bele a rendőrséghez? Ugyanis a rendőrségnél kell 5 évet szolgálni.
Hát azért nem, mert szüleim ismerősei vannak ott és azt mondták, hogy betudnak intézni ha Pestre megyek fősulira. Csak egy kérdés volt, hogyha börtönőrnek megyek az ér-e vagy sem.
De nem a TEK a cél hanem MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred.
Tényleg ha már itt tartunk, oda kell valami felsőfokú végzettség, vagy csinálhatom úgy is, hogy elmegyek börtönőrnek 4-5 évig és utána jelentkezek oda egy érettségivel? (azért 4-5 évig mert 20 éves kortól lehet oda menni)
Az biztos, hogy valami ilyesmi témakörben szeretnék elhelyezkedni, de rendőrnek nem mennék szívesen. Katona, kommandós és börtönőrön gondolkodok mostanában, hogy melyik lenne jó.
18:24
Nem hencegek... A hencegés nem az ahogy én írtam hanem ez: "Hallod van annyi TEK-es ismerősöm simán bekerülök, e miatt nem kell féljek".
Én azt írtam, hogy "van TEK-es ismerősöm nem is egy ezért merek ilyen témába gondolkodni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!