Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 168 cm magassággal lehetek...

168 cm magassággal lehetek tűzoltó?

Figyelt kérdés
Ha a fizikai,orvosi,pszichikai alkalmasságin jó lennék, akkor ez kizáró ok lenne, hogy alacsony vagyok?
2016. dec. 8. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetsz, ez nem kizáró ok. ( még talán jobban is mozoghatsz, mint egy túl magas).
2016. dec. 8. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Rendvédelmi szerveknél rendelet szerint 165 cm az általánosan megkövetelt magasság férfiaknál, de egyes szakmai területeken határozhatnának meg magasabb követelményt beosztás követelményeként.

"egészségi alkalmassági vizsgálatoknál férfiak esetében minimum 165 cm, nők esetében minimum 160 cm testmagasság a megkövetelt. Ezen értékek alatt az I. kategóriában csak „AN” minősítés hozható.

Lehetségesek olyan szakmai területek, ahol speciális feladatokat kell ellátni, és a testmagasság meghatározó lehet. Ennek érdekében az említett értékektől eltérés lehetséges."

[link]

2016. dec. 8. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
A hivatalos követelményeknek bár épphogy, de megfelelsz, ennek ellenére amennyiben sportos testalkatú és mozgékony vagy, én személy szerint inkább a kosárlabda sportágat ajánlom kedves figyelmedbe.
2016. dec. 8. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:

"Miért a alacsony embernek a tűz később kap bele a hajába? Nooormális??" :D

Félretéve a viccet,

persze, hiszen van létra :D

Na most komolyan! Ekkora magassággal simán, de nem a magasságot nézik, hanem a fizikai kondíciót. Láttad Denzel washington védelmező c. filmjét? Ott egy kövér srácot treníroz, akinek hatalmas kereket kell odébb vonszolnia.

2016. dec. 8. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:

kondicióval nincs baj, csak ebben nem voltam biztos, hogy hány centinek kell lenni:)

köszi a válaszokat, 3-as ne keménykedj olyasmi miatt amiről az ember nem tehet, lehet hogy 168centi vagyok de lehet hogy egy erőemelő versenyben kenterbe vernélek

2016. dec. 8. 18:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi köze lenne a kettőnek egymáshoz?
2016. dec. 9. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!