Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tele vagyok tetoválva lehetek...

Tele vagyok tetoválva lehetek rendőr?

Figyelt kérdés
Régen ez kizáró ok volt, de azóta sok dologban változott ez, láttam tetovált rendőröket is. Most akkor hogy van ez?

2017. jan. 28. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Látható helyen nem lehet tetoválás. Látható hely = amit nem lehet ruhával elfedni pl nyak, kézfejek, arc.
2017. jan. 28. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja. Amíg az uniformis takarja addig annyi van rajtad amennyit akarsz.
2017. jan. 28. 15:34
 3/11 A kérdező kommentje:
A szemöldököm fölött is van
2017. jan. 28. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy az előírások nem engedik a látható tetkókat egy rendőrnél, de lehet, hogy egy piszok jó képességű és adottságű ember nem lehet rendőr emiatt. Szerintem sokkal fontosabb, hogy fizikálisan és mentálisan is alkalmas legyen valaki erre a pályára.

Persze az is érthető, hogy egy polinéz harcos módjára arctetovált ember nem váltana ki elsőre túl nagy bizalmat egy átlagpolgárból, de mi van, ha ő sokkal nagyobb eséllyel megfog egy bűnözőt, mint egy átlagos kinézetű, de gyengébb képességű rendőr.

Szóval elsősorban a rátermettségnek kéne számítani, a külsőségeknek meg csak annyira, hogy legyen rajta megfelelő egyenruha. Szóval a bürokrácia miatt így valaki csak egy bárban lehet kidobó, hiába ér fel a tudása több átlagos kinézetű rendőrrel.

2017. jan. 28. 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:

"Szerintem sokkal fontosabb, hogy fizikálisan és mentálisan is alkalmas legyen valaki erre a pályára. "

A fizikális alkalmassághoz hozzátartozik az is, hogy nem nézünk úgy ki (mint ahogy írtad) egy polinéz harcos. Más dolog a karon egy tetoválás, meg más az, ha valaki az arcára varrat valamit.

"de mi van, ha ő sokkal nagyobb eséllyel megfog egy bűnözőt, mint egy átlagos kinézetű, de gyengébb képességű rendőr. "

Akkor az van, hogy ejnye. Ez nem érv. Mi van, ha egy kövér nagyobb eséllyel fog meg valakit? Mi van ha a féllábú pontosabban lő? Mi van ha... érted mi itt a probléma? Egy ellenőrizhetetlen állítást használsz fel érvként.

"Szóval elsősorban a rátermettségnek kéne számítani, a külsőségeknek meg csak annyira, hogy legyen rajta megfelelő egyenruha. Szóval a bürokrácia miatt így valaki csak egy bárban lehet kidobó, hiába ér fel a tudása több átlagos kinézetű rendőrrel."

Most nevezz előítéletesnek, de egyáltalán nem keltene bennem bizalmat egy arcán is tetoválást viselő rendőr. Az arcra tetoválás egyáltalán nem szokványos dolog, még ebben a szubkultúrában sem, nemhogy az átlagos embereknél. A rendőr a modern felfogás szerint egy fegyveres hivatalnok, nem az az elsődleges célja hogy félelmet keltsen az emberekben.

2017. jan. 29. 03:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Jogos az érvelésed, az előítéletek miatt nem működne pl egy polinéz kimézetű osztag kiállítása.
2017. jan. 29. 03:34
 7/11 anonim ***** válasza:
2017. jan. 29. 03:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudtok aludni hajnalban drága bahhátaim?
2017. jan. 29. 11:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Esetleg ha bűnbandába kell beépülni, és jelzed a felvételin, hogy elsősorban ilyen munkákat csinálnál. :)
2017. jan. 29. 11:59
 10/11 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDD
2017. jan. 29. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!