Pofoncsapás egy munkáltatónak ha egy bezzegember elmegy máshova?
Egy munkahelyen az egyik munkatárs a kis kedvenc a bezzegember, a mérce, ő az aki sose hibázik, aki sose késik aki szép okos ügyes (a főnök szerint) szóval ő a bezzegember. Ha valaki elront valamit bezzeg ő sose rontja el, ha valaki késik bezzeg ő sose késik, ha nem ért valaki valamit bezzeg ő érti stb stb. Ő a lojális dolgozó a terhelhető akit be lehet rendelni még szabi alatt is mert olyan rendes aki nem panaszkodik a fizetésre mert ő nem csak a pénzt nézi-mondja a főnök.
És akkor ez a szent ez a bezzegember egy reggel bejön és közli: felmondok. Miért? Találtam mást.
A nagy mérce. A lojális szent hűdemunkaerő aki nem csak a pénzt nézi úgy itthagyja a helyet mint a szél mert máshol többet ajánlottak.
Mekkora pofára esés és taknyolás ez a főnöknek?
Én tudom mi az az összeg.
De úgy képzeld el a főnökben még egy kérdés erejáig se merül fel hogy megkérdezze. 5 ft-ot ki nem adna pluszba.
Semekkora. Pótolhatatlan emberekkel tele vannak a temetők.
Bírom az ilyen frusztrációtól csöpögő kérdéseket :)
Ha úgy gondolja, hogy nem éri meg a plusz költség, akkor nem lehet mit tenni.
Én máshogy gondolkozom a vállalkozásomat érintően, de kinek mi.. :)
De egyébként én már régen nem veszem komolyan a munkahelyeket, egy vicc az egész.
Egyébként meg nem lepődöm már meg semmin.
Hát igen mi is csak röhögünk a főnökön mikor olyan eszeveszett baromságokat pofázik hogy " nem csak a pénzt kéen nézni" mikor pl csúszik a fizu....
Hát egy munkahely esetében mégis mi a lófüttyöt kéne nézni ha nem a pénzt? MIért ő mit néz? Vállalkozó. A pénz az istene, azzal kel és fekszik de másnak a szemére veti... kabaré.
Én nem tudok pár munkahelyet komolyan venni.
Az ember minden hónapban várja a pénzt, ezért megy oda, ha haverkodni akarok máshova megyek.
Én sokat tudnék mesélni milyen idióta emberekkel találkoztam cégeknél, hogy hogy kerültek oda vezetőnek komolyan nem tudom, de sokat aztán el is távolítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!