Nálatok munkahelyen milyen irodai szolgáltatások vannak?
" Nem igazán érezném hiányát ha nem lenne :D"
Gyere hozzánk... náklunk nem csak nem LENNE hanem nem is lesz.
Van vízautomata. Néha még hűti is a vizet, de ez kiszámíthatatlan. A meleg legalább fix, lehet teázni - ha hozol teát. Elméletileg szódavizet is tud produkálni, de én még nem tudtam rávenni erre a trükkre.
Van kávéfőző, lehet ingyen kávézni. Ha hozol kávét. Néha van tiszta csésze is, mert egyébként nem sokaknak szokásuk mosogatni maguk után.
A konyhában működik a hűtő, ha hozol enni, nem romlik meg. Mindkét mikró működik, meg is tudod melegíteni az ennivalódat. Tiszta tányér néha akad (lásd a csészék sztoriját), evőeszközből már jobb a választék.
Ezen kívül az egyetlen luxus az, hogy hetente kijár az üzemorvos, csak a másik irodaépületig kell elmásznod - volt olyan munkahelyem, ahol 20 km-re rendelt, oda mehettél hetente egyszer, ha bajod volt vagy épp rendszeres vizsgálatra került a sor, ott pedig végig kellett várnod, mire letudja a háziorvosi rendelését.
Akiknél van ilyen:ti multinál vagytok?
Én az igazságszolgáltatásban dolgozom,és semmi ilyen nincs. Annyi,hogy csapvíz,wc,asztal,szék,fotel. Még parkoló sincs,ja és a korlátozott netről ne is beszéljünk :-)
Nem multi.
Parkoló itt sincs, az a legtöbb helyen valamilyen vezetői szinttől jár. Sokkal drágább pár parkolóhelyet bérelnie a cégnek, mint kivágni pár csócsóasztalt vagy vízautomatát.
A korlátozott net viszont általában a multiknál megvan. Nincs se facebook, se youtube, se e-mail, se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!